once more you tell those lies to me

Igårkväll så åkte jag och Jennifer till JenniferS på poooolferrre ungefär vid 8, jag hade det jätte trevligt :) sen var det annat jobbigt som alltid men inget att tänka på. Jag kom vid halv 2 kanske, fick skjuts hem av Emma, coolaste morsan har hon allafall haha :) vaknade av att mamma skrek att jag skulle kliva upp vid halv 10 ungefär, vi tog en impulstripp till umeå för att kolla på lite fotboll och så. Nu har jag duschat och väntar på att Matilda, Jenkis, Hilli och Nellan ska komma. :) Imorgon på morgonen så drar familjen iväg till Rättvik på classic car week! blir kung, de suger bara att jag komma missa första träningen. ÅÅÅH


HAPPY B-DAY

Igårkväll så for jag ut och sprang en liten tur och hälsade sedan på Jennifer på jobbet. När hon slutade så cyklade jag hem och bytte om osv för att övningsköra. Det gick bra, då körde vi i svedjeholmen och när jag va klar så åkte jag till Alma. Vi gjorde allt möjligt heheh :) Imorse vaknade jag sent, runt 10 och då åt jag frukost och tog sedan en springtur på 3 km. Efter det så cyklade jag till affären och köpte massa ingredienser, jag va helt lost. Men creds till mig för att ha handlat helt själv, jag va duktig. Snart ska jag baka en överraskning till världens bästa pappa för han fyller år idag!!!! ♥


Judas

Igår så klev jag som sagt upp tidigt osv, hade tagit fel på dagarna så jag kunde ha sovit längre.. Så jag satte mig i soffan och kollade TB istället. Hela. Dagen. På kvällen var Mamma så rastlös så vi åkte till UH och fikade, när vi var påväg hem så körde 3 polisbilar förbi, en ambulans och en brandbil förbi så vi jagade de, eller följde efter då. Då kom vi till Gullvik där vi såg en båt brinna 100m från stranden. Imorse klev jag upp klockan 7 och skärde melon till frukost sen fixade jag till mig. Vid 9 åkte jag och Jennifer till Fredrik för att fotografera oss, vi var jätte nervös innan men det var faktiskt roligt även fast man var obekväm och ovan från början. :) Kom hem för ett tag sen och har nyss ätit lunch.


one shot

Vid 7 kom Alma och hämtade upp mig och vi åkte till hon för att dansa och öva på lite gymnastik grejer. Men efter ett tag så började det regna så då gick vi in och väntade på att det skulle bli bättre väder. När det slutat regna så drog vi till gullvik för att hälsa på Noor och sen skjutsade Alma hem mig. Nu sitter jag här och ska snart sova för att gå upp tidigt imorgon.


i wanna do bad things with you

Lite bilder, dock telefon bilder. Och bilder jag lånat från vanessa heheh :)


i wonder where you came from

Igår kväll så var jag med Vanessa och Jennifer, vi åt melon och kollade på peter pan♥ I mitten av filmen blev vi överraskade av Herman, Tommy och Felix. De tyckte inte om våra val av filmer.. Lite senare drog vi ut på en nostalgi runda för att palla jordgubbar! Varför slutade man med det? fortfarande lika spännande nu som då hehe :) Vid halv 2 drog de hem och ungefär 3 minuter efter drog jag också. Idag så vaknade jag rätt tidigt och tog en liten springtur, men det var inte lika skönt som vanligt då det var fuktigt i luften. Nu snart kommer mormor och hämtar mig, min lillasyster och hennes vän för att bada i gullvik.


Es1a

Detta kommer att vara mitt schema för i år, tror jag. Om jag kollat rätt så hehe :)


True Blood

Igår kväll var det ju filmkväll och de som var med var Hilli, Vanessa och Jenka :) Vi kollade på TrueBlood hela kvällen, från 8 till 2 på kvällen haha. Idag ska jag hjälpa Vanessa städa och sen tar vi en prommis till tennishallen och hälsar på våran arbetande vän jenkis. :)


VOLLEYBOLL

Igår kväll så cyklade jag upp till Vanessa och hängde där ett tag och väntade tills Jenkis kom sen cyklade vi till Emma och väntade på Hilli och Nellan. Vi cyklade mot villa kiosken där det blev volleyboll, och som förväntat sög jag. När vi kände oss färdiga efter typ en halvtimme.. haha så dg vi till BK där grabbarns skulle äta sen for vi till Emmas place och va där hela kvällen. Vi kollade på 2 filmer och jag somnade då och då, som vanligt. Vid kanske 2? så cyklade jag hilli och nelin hem. Idag vaknade jag halv 12 och tog på mig tränings kläderna och hann bara gå ut tills det började regna, men snart drar jag ut för nu är det sol. Ikväll blir det mys med brudsen :)




suburban filth

Igår så var jag hos Matte, där massor av människor va! Träffade många som man saknat så det var jätte roligt, men kvällen slutade dock tidigt så jag och jennifer åkte hem till mig och såg på true blood. Imorse vid 9 vandrade jag mig mot vårby för att hämta min cykel. Vid 11 var jag hos Emma där Amanda också var och då drog vi till Nyänget med gofika. :) ikväll ska jag vara med kompisar och spela volleyboll vid villa. Jag suger på volleyboll, detta blir intressant


Whistle

MIN FINA TÅRTA SOM MORMOR GJORDE TILL MIG IGÅR


there's more to life than hair but it's a good place to start.

Igår var jag ju på stranden med V&J och sen klockan halv 7 cyklade vi iväg mot Matilda där vi bjöds på middag, badande, mys och prat. Det var en S U P E R B R A K V Ä L L ! ! ! den var asum. Vid halv 2 låg jag i min säng. och redan klockan 8 imorse var jag vaken. Vid klockan 10 var jag uppe vid hörsjön och tog en liten springrunda, sköööönt :) Nu är jag med min lillasyster och kollar på barnprogram och senare efter middagen kanske så ska jag vara med vanessa och jenka och sen drar vi mot trevligheter. Har förresten beställt en frisörtid, JAG SKA FÖRSTÖRA MITT HÅR!


Ghost Protocol

De här goda grejerna proppade jag i mig igår.


i cant be lonely

På denna trevliga dag så kom jennifer till mig klockan 11 och då åt vi lunch tillsammans framför trueblood, efter ett tag så cyklade vi iväg till nyänget där vanessa joinade efter en kvart. Vi sket i att få oss en bränna och stack hem efter en timme och kollade på trueblood istället, så nu sitter vi här. Och jag har fått ett paket hemskickat hit också. Hatar ju inte paket. FÖRRESTEN SÅ HAR JAG NAMNSDAG IDAG


risk your life, for a better world

Min bästaste mormor aka personliga sömmerska kom nyss med mina shorts som jag nålade åt hon. 
 
Före:


Efter:
 

the minute I held the key

Tog en pw med mamma,SARA OCH nea till konsum för att köpa melon och jordgubbar. Följt med Ben&Jerry, film och vanlig glass. Detta blir G R Y M T. 


CREEPERS

Detta fick jag med mig hem från staden idag.

 
DETTA KOM MED POSTEN IDAG:

STADEN

Idag så vaknade jag vid nio och när jag klev upp ur sängen så såg jag en hund hahah, vi ska tydligen vara hundvakt i en vecka! Gör mig ingenting, jätte gullig hund med ett ännu gulligare namn SARA! :) Jag åt frukost och tog sedan en promenad med Sara upp till pappa och hämtade träningskläder till mig och Vanessa. När jag kom hem så åt jag lunch och gjorde mig sen redo för stan. Cyklade in strax efteråt och träffade vanessa vid parkeringshuset. JA VI GICK PÅ STAN HELT ENKELT och sen drog vi och träningssimmade på badhuset. Åhhhh vad skönt det va att få komma ner i vattnet igen ♥ Efteråt sprang jag och köpte några små saker och cyklade sedan hem. Nu sitter jag framför datorn och ska snart äta och ikväll har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra.



NICE TO KNOW YA

Efter maten någonstans kom Jenkis hit och vi kollade lite film och senare joinade vanessa med! Vid 7 kom Carro och jag piercade henne i läppen,blev så fint så! :) Efter det åkte vi iväg mot nyänget för att möta Marrilda men vi ångrade oss när vi va där så beslutade oss för att åka till Hamptjärn istället! Mys, fika, planering, bad och mina bästaste vänner U N D E R B A R T! imorgon ska jag till stan med Vanessa och senare ska vi ta och träningssimma lite! LÄNGTAR SÅ FÖR ATT KOMMA TILL BASSÄNGEN IGEN


every time he haunts me

Imorse vaknade jag lite innan 9 men jag orkade inte kliva upp, så jag låg kvar tills halv 10. När jag klev upp drog jag på mig träningskläderna och cyklade mot hörnsjön där det blev en runda på 4.5 km :) Man blir så glad av att springa med musik i öronen. När jag stretchat ut så drog jag hem och åt lunch. Nu sitter jag och nålar ett par jeans som min mormor ska få sy till. Senare ska jag vara med Ester, Cornelia och Lina! och ikväll blir det att vara med Vanessa :D Har inga bilder att visa så det får bli från överraskningsfesten för Sofie som jag inte lagt upp än några bilder på än. Jag har knäppt typ 3 bilder sen så gick kameran runt, tack till alla som tog kort!

 

i have always been in love with you

Igår så cyklade jag och brudarna in till stan mot lungviksparken för att ha picknik med massor av gott, jeeete mysigt! Vi va där ett bra tag och sedan så cyklade vi till emma för skräckfilm men det blev bara massa prat och nutella ätande! Hade det jätte trevligt som man alltid har i deras sällskap :)


only one

ÅÅÅH vad jag blir sur. Det ska vara sol och bra väder, brudarna o jag skulle ju ha picknik i parken ikväll. Får väl ta en picknik i vardagsrummet om det inte blir bättre väder. Ska snart ta och cykla iväg till affären och köpa lunch och götta till ikv :)


kill 'em blanks

Vid 6 så gick jag upp till Emma för att ta en prommis och prata lite och vi planerade lite och så, kom hem 7. Och klockan 8 cyklade(tog med mig brädan) jag mot konsum för att möta upp 3 fina vänner, vi åkte in till stan och hade det allmänt trevligt. Spontan-trippar hit och dit, det ä ju så de ska va! hahha ja vi har varit busiga ikväll om jag tänker om. Vi skulle till Ester men vi bestämde oss för att träffas på tisdag istället, S K I T B R A!! Nu hade jag tänkt att sova för att möta en ny dag imorgon som ska vara minst lika bra som denna dag!!


 
Finns massor av bilder och videos till, men de här får räcka ikväll. Orkar inte lägga upp nå mer :)

not all heroes are super

Klev upp vid kvart över nio imorse och var vid Hörnsjön klockan 10 för lite träning, måste hålla igång tills simningen börjar! + så är det roligt och skönt att träna också :) Vid 11 var jag hemma igen och då stretchade jag lite snabbt för att sedan hoppa in i duschen och sen åt jag lunch. Nu är jag hos mamma och ska lägga mig i sängen och kolla på en film, jag är så himla trött!! Ikväll när Lina kommit hem från sundsvall så ska hon smsa mig och sen sticker vi till stan med Ester och Cornelia! :D 


Om man inte frågar, går man alltid runt och undrar

såg detta test på Amandas blogg och prövade det, lite roligt faktiskt. Vi fick samma provsvar också, tokigt


Stay So We Stay Us

Igår så befann jag mig at Jenkis place! Där så skulle vi ha en överraskningsfest för Sofie, men hon blev inte så överraskad... Menmen, jag hade det jätte trevligt och roligt och allt sånt, lyckad kväll med fina personer som jag saknat :) Kom hem vid halv 1 kanske? somnade direkt. Vaknade något runt 9 imorse och då klev jag upp direkt och vid 10 åkte vi ut till farmor och farfar och vid typ kvart över 1 så började jag cykla hem därifrån!.. Skönt ändå :) Tog en omväg och cyklade till mamma och hälsade på innan jag kom hem hit. Nu så håller jag på att städa rummet eftersom jag ska byta till mamma imorgon, och nu ska jag ner och kolla på film med pappa för han ville umgås med mig innan jag ska åka iväg! :)


Mysteriet på Greveholm 2

i år kommer jag allafall kolla på julkalendern. :)





United, united, united we stand

Några bilder från dagarna jag inte har uppdaterat.

 

all i really want is money in my pocket

Vaknade klockan 21 över 7 imorse!.. jätte skönt det. Vid nio gick jag ner och åt frukost sen så drog jag på mig träningskläder och cyklade ner till mamma. Så nu är jag här och myser med Nea och sen ska vi åka och äta lunch hos mormor efter det så drar jag och springer vid hörnsjön. :)


second chance

Har inte bloggat pågrund av att jag,pappa,farfar,molly,ida och farmor har varit ute på Grisslan! Där ute har jag tränat,  fiskat, spelat kort och allt annat mysigt :) Har varit riktigt roligt, men gud så skönt det va att få komma hem! Har varit borta i en vecka nu så. Ikväll så blir det film-mys med familjen ♥ 

Lägger upp bilder imorgon, för jag kommer inte hinna redigera klart allihopa ikväll :(


i wouldnt change a thing

 
 
I fredags efter jobbet tog jag supercykeln till mormor och åt lunch och fikade där eftersom mormor fyllde år. 2 timmar efter så cyklade jag hem, packade och bytte kläder. Sen började jag cykla mot min farmor och farfar, kom dit på en halvtimme och när jag kom fram så började jag att städa och fixa iordning till lördag. Jag sandra och felicia spelade pingis och badade bland annat innan vi gick och la oss. Klockan åtta vaknade jag idag och då satte jag mig framfr tv:n med farfar. Vid tolv kom alla mina fina vänner, åh så bra ni är! Jag har haft en super bra dag fylld med bad, pingis, skratt och jaa roligheter helt enkelt! Vid fem började alla åka hem och då hoppade jag in i duschen och sen åt jag middag. Klockan 6 började jag, farmor, sandra och feliia åka in mot domsjö för att hämta bullba sen åkte vi in till stan för att kolla på Amanda Jensen, väl där mötte vi upp Emma, Martin, Jenkis, Matilda och Vanessa. Älskar er alla underbaringar som förgyllt min dag. pussss


I just never even knew

Idag så har jag jobbat näst sista dagen och det känns rätt så skönt, efter jobbet tog jag en prommis hem och väl hemma åt jag lunch och sedan gick jag ut på baksidan med pappa och molly, har fått rätt så mycket färg idag.. Jag orkarinte bry mig om det längre så nu får det bli som det blir! Det blev grillat till middag och det finns inte så mycket att klaga på just nu! Jag och syster tog en prommis till konsum en halvtimme efter maten för att köpa en blomma till mormor som fyller år imorgon! natti nuu


Cute nanting

Inte ens sööööt
 

LIVE

Har varit och sprungit idag efter jobbet, blev bara 3 km springning och 1,5 km pw men det var skönt iallafall! Efter det så cyklade jag till mor och myste med Charlie och fixade ett par byxor till shorts. Snart ska jag äta och bara kolla på serier. Har även tröst shoppat massor av simningssaker eftersom jag saknar simningen såååå mycket!


Sunny Days

Idag slutade jag klockan 12 och då kom pappa och hämtade mig, när jag kom hem så åt jag en box oxh packade sen cyklade jag mot Nyänget för att möta upp Anton, Kippo och Kevin. Va där ett bra tag men vid 4 så cyklade jag hem för att äta middag sen så skulle jag ut och springa, men neee då var det massa grabbar där=no way in hell att jag springer där då. Så vid 7 kanske cyklade jag och Kippo till Jonte för att vara med samma peeeps + ida :) Denna dag var gryyyyym, och nu ska jag sova och hoppas på en minst lika grym dag imorgon. puusssss


Det blir svårare när du möter mig med blicken

Varit på bio då som sagt, den var grym enligt mig! Värd att gå på bio för allafall. Nu ska jag lägga mig i sängen och börjar om på min älskade serie True Blood! sounds good


Elegi

Sitter på mitt rum och har nyss ätit lunch, slutade jobbet vid klockan 1. Ikväll så blir det middag med pappa och syster på asiathaipalace sen vidare mot bion där vi möter upp min fina farmor, där vi ska kolla på den nya filmen som jag berättade om förut! Genom högtalarna spelas Lars winnerbäck, kent, håkan hellström och jag mår rent ut sagt hur bra som helst just nu även fast jag har ont i huvudet. Men det fixar mina män åt mig!

 
 

have you forgotten how?

Idag så vaknade jag runt 11, sjukt sent för att vara mig! Men det var skönt det, när jag vaknade så började jag att packa och klä på mig. Runt tolv ungefär gjorde jag och min syster lunch och efter det så kom pappa och hämtade oss. Direkt när jag kom hem till pappa så började jag och städa då och sen pysslade jag lite. Vid 3 åkte vi till Assar för att han fyllt 2 år idag, gull kussen! Sen kom Ulrika, Mikael, Alfons och Assar hem till oss och grillade. Nu så ska jag och syster kolla på film, New Years Eve.


 
 

let the haters hate

Idag har jag pysslat litttte,målade en gammal pärm med massa djur vit och klistrade fast min bild som jag målat.


oh so you think you know me now?

Har städat hela mit rum idag, hoppas bara jag inte stökar ner det så mycket nu. Jag kommer behöva städa om imorgon...




ESMUS

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA! 
Det är soligt och varmt, imorgon skickas min iphone och JAG HAR BLIVIT ANTAGEN TILL ESTET! klagar inte på livet just nu, cp glad tjej är vad jag kommer att vara hela sommaren nu. Tack gud 


RSS 2.0design by