Love was when I loved you

underbaraste film. Grinade som jag aldrig gjort förut känns det som. Tänk att ha det som Jack&Rose..!


Wonderboy

Ganska coolt, hehe



Every night in my dreams, I see you, I feel you

Igår mitt i allt pluggande så kom Sandra och räddade mig. Hon ville kolla på Titanic eftersom det var så länge sen! Vi kollade ungefär halva eftersom vi blev trött. Jag vaknade 9 nu imorse och har läst lite i no boken. Nu har jag nyss gjort frukost och vi ska se färdig andra halvan av Titanic.



Average superhero

Har nyss kommit hem från Dop. Trevligt att träffa släkten på pappas sida såhär mitt i mammas vecka. Fick reda på att mamma ska jobba till sex, då min träning börjar.. Så jag får kirra middagen ocksåå, bara att hålla tummarna. 



The woman in black

Ska sätta på denna film och efter den fixa mig för att åka iväg och sjunga på dop.

You have been an very busy king

Eftersom mamma jobbar och sandra ligger och sover så fick jag vara kreativ och hitta på en egen lunch. Jag är inte så bra inom matlagning så det fick bli som det blev.



jorden nås på alla vis från där jag står.

Vaknade igår av 10 sms från min storasyster, hon hade glömt nyckeln. Gaaah. Vaknade upp imorse av min lillasyster som kom in till rum klockan 8. Har hunnit äta frukost och kollar på Tusen gånger starkare som går på tv:en.



Smack you

Har ätit middag gjord av sandra och den gick att äta! Imponerande. Efter maten tog jag med Linnea&Sandra på Mickes för att Linnea skulle få äta hennes första mjukglass.



framtiden ditt ansvar

Detta är det som inhandlades idag. Plus världens finaste kjol som mormor fått tagit hem för att sy upp den. Visar den när hon är klar med den. 150 kostade alltihop.


1. väska numero 1
2. väska numero 2
3. simnings(tränings)väska
4. tröja
5. stor byxerna
6. mobil fodral sak

Det kommer annat emellan och det är bra.

Igår kväll så åkte jag och Emma in till stan vid 10 i 7 och mötte upp Amanda lite senare. Kollade runt och fick godis,dricka osv.. Stan var öppet till klockan 9. Köpte nya simglasögon,badmössa och vattenflaska, det behövde jag verkligen! Sedan åkte vi hem vid 9 till Emma där vi hade spa-kväll. Bastade, rakade benen, hårinpackning och ansiktsmask, det behövdes också, skööönt! Kom hem vid 12 på kvällen. Idag vaknade jag 9 och åkte in till Biståndscentret med Sandra och Mormor när det öppnade. Där har jag fyndat, katchiinggg.



Glömmer aldrig bort min tonårssynd.

Imorse tänkte jag bara ååh orkar inte med mitt hår så jag skulle sätta upp det i en bulle men det blev jobbigare. Ska borsta tänderna sen cykla mot skolan.



forever young

Skolan har varit rätt chill idag, kollade på film på hela no/matte lektion. Filmen var faktiskt riktigt bra, och på musiken så övade jag på noter på pianot. Efter skolan cyklade jag till pappa och hälsat på. Har för ett tag sen ätit mat och nu ska jag börja matten för att få tiden att gå. Träning klockan 6!!


Ser äckligt ut, men icketttt. Gott och nyttigt

Fortsätt

Har kommit hem från träningen och sitter nu och äter en macka. Träningen var jätte rolig och det gick hyffsat för mig. Vänta bara tills imorgon då det är träningen igen, hoppas att vi får köra fjäril! Nu ska jag gå och duscha och sedan läsa boken Cirkeln eller om Genteknik.



Dont call my name

Dryg dag i skolan, hämtade Nea på dagis och gick med henne hem efter skolan. Ska väl snart äta och sen åka på träning.... 



Vi är på gång, vi är laddade vi är tända

Detta var min morgon och nu kilar jag iväg till skolan. Tagga tills träningen ikväll!! hoppas det går bra :D



you're the reason I smile

Detta blir ett snabbt inlägg eftersom jag inte riktigt har tid. Direkt efter skolan idag skjutsade jag hem Amanda på supercyklen sen fortsatte jag in mot stan. Hade träning och fick den goda nyheten att jag skulle få hoppa upp en grupp, ska träna med de första gången imorgon och om det känns bra/går bra så flyttar jag upp helt. Efter träningen cyklade jag hem åt på 10 min och åkte upp till föräldramötet. Nu sitter jag här och ska göra färdigt de sista frågorna på hemmaprovet som ska vara inne imorgon....



boy i wanna be more than a friend to ya

Vaknade runt 6 men låg kvar tills 10 över, bad assss. Nee men då klev jag upp och hjälpte Nea att göra pippilotter i hennes hår, söttt. Nu sitter jag och äter frukost och är inne på datorn.



we're half way there

Har ätit världens fetaste och godaste efterrätt och ja... sitter fortfarande med hemmaprovet.



let the party begin

Hade en vanlig skoldag och när jag kom hem drog jag på mig danskläderna och cyklade sedan in mot sliperiet och hade träning. Cyklade hem och åt lax till middag och nu sitter jag framför skolarbete. Håller på med hemprovet om Asien.



Pack up your troubles

Lite bilder av dagen! Har haft kakbuffe med klassen ikväll men som tillslut blev mer som en konsert, samlade in mycket pengar så det var lyckat.



papa dont preach

Vaknade halv nio gick ner och tog frukost & satte mig i soffan. Har spenderat hela förmiddagen där och kollat på de senaste Master-chef avsnitten. Vid halv 1 tog jag cykeln ner till mamma och packade upp allt. Och lite senare åkte jag mamma och Carro på affären+brux, jag köpte mat och godis till Charlie. Har nyss duschat och snart börjar mamma med maten pch sen ska på någon sak våran klass ska göra för att samla in pengar till klassresan dit vi åker till om 11 dagar!!! Och när det är slut så ska vi mysa till med glass och dipp&grönsaker! BRA DAG HELT ENKELT


Gårdagens glass

Septum

snart så, very sooooon




you never gonna break me

Idag så kom mamma och hämtade mig vid 2 då skulle vi åka och handla men då hade hon redan gjort det så då åkte vi och tränade. Efter det åkte vi hem till Ove och Patric där jag och linnea ritade medans de gjorde maten. Kollade på lite tv osv också, har nu kommt hem och har packat och städat rummet lite+ ätit god glass!!



everything's gonna be alright

Igår cyklade jag till amanda och trotsade vädret, tog en paus inne på Mickes och väl där så måste man ju köpa godis! Vi kollade på filmen FlightPlane den var lite psykisk men bra ändå haha. Alla vi var så trött så det blev en tidig kväll men lika mysigt för det. Tack Alma, Amanda&Alex för att ni följde mig en bit. ♥ Vaknade 8 imorse och har ätit frukost, kollat på Junior-masterchef och ätit lunch. Stört att 9-13 åringar är så duktig redan nu medans jag inte ens kan göra makaroner.



Friheten är ditt vackra namn

Erina kom hem med skor som hon hade beställt åt famlijen idag, det satt bra! Tack så mycket! ♥



pretty women, walking down the street

Denna veckan är nu avklarad! Skööönt, och nu är det bara 13 dagar kvar tills jag och min kära klass åker till Göteborg! längtar som en tok ju. Idag efter skolan åkte jag ner till Mor och fikade och kollade på en film med Nea och cyklade sen upp till pappa igen. Sitter nu och kollar på film och ska snart äta grillat. Ikväll blir det film och myskväll med brudsen. K-A-N-O-N



i walk on water

sitter i soffan och ska nu lyfta rumpan för att kirra frukost, sen blir det att kolla på BB.

hold me, hold me tight

Haft träning, inte så jobbig men det är skönt ibland också. När jag kom hem åt jag lite och sen duschade jag medans min lillasyster förhörde mig på glosor, effektivt!! Nu har jag nyss kollat på glee och ska väl plugga.. snart



i'm a different kind of girl

Satt kvar efter skolan och gjorde svenska uppsatsen som handlade om språkhistoria. Det gick ganska bra! tror jag, har ätit middag och ska iväg och träna vid 6. Nu ska jag ta och läsa lite spanska  eftersom jag har prov på det imorgon, och det kan jag försäkra er om att jag inte komma klara. Men som sagt, NU SPANSKA.



du är det finaste jag vet

Redo för nationella!! neee inte riktigt, men jag har ju gott att äta om det skiter sig. Har iallafall packat väskan och gjort frukost till lillasyster och mig, och nu kollar vi på BB.



ibland blir allt som man inte tänkt


and a lover indeed

Efter skolan så gick jag till Linneas dagis och tog hem henne. Så nu sitter jag hemma hos mamma och bara är här, lite mysigt att hälsa på! Ska få skjuts hem av mormor sen till Pappa igen :)





White Night

Såg att de har lagt upp bilder från The-Club på deras sida.



there was a distance between you and I

Har inte haft möjligheten att skriva förrns nu. Jag kom hem klockan halv 7, åt middag då och duschade efter det. Sen har jag pluggat lite och målat naglarna. Har nyss ätit kvällsfika och ska nu läsa igenom lite papper eftersom jag ska skriva uppsats imorgon! Imorgon blir en ovanligt lugn dag, ska ta tag i lite plugg och bara chilla hade jag tänkt.



i believe that we can do this baby

Vaknade 05.36 men lyckades somna om till 6! drog på mig kläder och sitter nu i soffan och tittar runt på datorn. Ska väcka syrran vid 7 och då ska jag äta frukost och klockan  halv cyklar jag till skolan. Idag har jag ju simning, så direkt efter skolan så cyklar jag in till stan och tränar och sedan cyklar jag hem igen.. puh. Ha en bra dag allihopa!





the winner takes it all


i won't let you go

Idag har varit en tuff men ändå bra dag. Varit trött under hela skoldagen och har varit ovanligt flum! efter skolan så gick jag hem och bytte om till danskläder och fikade. Tog bussen till sliperiet halv 4 och dansade till 6! Mycket roligt och mycket bra, jag gick hemifrån stan och fick sällskap av mina föräldrar när jag var vid spilvärme. Då jag väl var hemma så åt jag och DOG när jag satte mig ner. Jag dör så ont i fötterna jag har, men nu så ligger jag i min säng och dricker vatten så just nu är allt lugnt. Ska kolla ett avsnitt AHS innan jag börjar med läxan. peeeaceeee



the most important thing


American Horror Story

Har bara röjt igenom EN ENDA FRÅGA.. detta kommer att blir tufft mina vänner. Ska äta skitmat som satan ikväll och kolla på American Horror Story istället. Så mycket bättre



i know you care

Vaknade vid 9 imorse och sedan åt jag frukost. Vid halv elva åkte vi hem, har sett på några American Horror Story avsnitt och börjat lite på SO:n! Jättesvårt, hittar ingenting och det är ett hemprov.. haha. Hade tänkt vara hurtig och springa idag men jag är ju verkligen inte hurtig så jag ägnar mig åt att kolla på film istället. Kanske får snygg kropp av det a? vi säger så. :) låter ju bra.



The Awakening

Blir att se denna film ikväll, har hört att många säger att den är bra! håller tummarna på det.


You smile I smile

Vid 12 åkte vi ut till Farmor och Farfar, sitter just nu och kollar på Never Say Never! Men har även hunnit kolla lite på engelskan, SO:n och kollat på Sex and the city 2. Ikväll blir det bastu och vildmarksbad samt skräckfilmer. Supergötttt och snart är det mat. Har ju bara gamla bilder här, men imorgon får ni bilder som knäpps idag.





We are young

Har kommit hem från en rätt så snurrig men ändå trevlig kväll. Roligt att träffa så många allafall på en och samma kväll. Fick skjuts av Wille och det var skit schysst så verkligen tack till han! Har suttit nere med pappa när jag kom hem ett tag och kollade på tv, var förvånade att han va uppe eftersom klockan är rätt så sent. Men han spelade poker osv. Ne nu ska jag sova, godnatt!



everybody lives like it's the last day

Det blev Brux med mamma idag! skönt, och till middag åt vi grillat, nu sitter jag hemma hos Rebecka och hon fixar sig. Vi ska till Amanda ikväll och där ska några personer vara så det lär bli kul! vi hörs senare ikväll eller imorgon. :)



Soulsucker

har nyss varit på affären med pappa och jag orkade inte he på mig riktiga kläder så jag tog det som fanns närmast.. nu gick det för långt. Tur det inte var så många på affären!



imma' be

Hade bestämt mig för en sovmorgon, men jag vaknade 09.35! längre än väntat allafall, har ätit frukost nyss och ska sätta på en film alldeles strax. Ikväll blir det bus med vänner och kanske träning nu på dagen :)



Beggin, beggin you

Idag har jag som sagt varit på brux och ätit hos mormor! Nu sitter jag på mitt rum och väntar på Kalle och Felix, och efter Rebeckas träning så ska vi vara med hon. :)



Now your just somebody that I used to know

Har för ett tag sedan ätit frukost men har redan lagt mig i sängen igen. Hahha ska ta och se de nya avsnitten av Glee och Vampire Diaries! kung de, vid 2 så ska jag till Brux med mor min och det behövs om man säger så! Ska till Mormor och äta middag senare och ikväll ska jag vara med kompisar. :)



Through the silence

Har för ett tag sedan kommit hem, har nyss ätit lite och ska nu lägga mig i sängen. Bion var rolig tycker jag! så den borde ni se, och efter bion så åkte vi till Emma och myste och kollade på BigBrother. Vid 11 så gick de med mig hem, tur man har så fina vänner ♥ hoppas ni haft en trevlig natt!



you treat me like a stranger

idag är jag slek och ful menmen såna dagar har man också!


Jag talar ut

Fick ett halsband och ett armband idag av farmor istället för det jag fick i påskpresent! Armbandet jag fick från början var för stort för mig vilket var synd eftersom den va så fin! Iallafall så gick vi en sväng till secondhand idag med och jag fick med mig 2 stycken 'retro cd's'. Efter stan så släppte farmor av mig hos mamma och jag var där ett tag och nu har jag gått upp till pappa igen och väntar på tiden bara. Ska nog ta och läsa en bok.



when you don't have a clue, get a clue

Är så seg i kroppen så det går inte att beskriva, men har ätit lite frukost nu och sedan ska jag in till stan med farmor. Klockan 2 ska jag ner till mamma och hälsa på och ikväll så ska jag, Emma och Amanda på bio! Det blir kung :)



now put your hands up to the sky

Hade träning idag som jag inte visste om :( smsade tränaren men han kanske inte såg mobilen. Hur som helst så kompenserade jag det med att springa till mormor, eller springa och springa.. Jag gick också hehe ;) och där fick man fika så det gav nog ingenting och hon skjutsade hem mig höhö. Har iallafall duschat nu och ligger i sängen och snackar med kalle på skype. Ska dra på en film och ba mysa nu. TJARÅÅÅ



All i wanted was you

Idag vaknade jag runt 8, satte mig vid datorn osv. Vid 9 åt jag frukost och tog på mig kläder och åkte sedan in mot stan med lillasyster. Har köpt lite saker till hon eftersom jag inte köpt någon present till henne än. Har gjort jätte mycket bra fynd idag och inge dyrt har det varit heller. Röda korset och second hand kan vara allt bra om man bara letar :)



white trash beautiful

bilder från igår. Och förlåt för att jag va så tråkig heheh men det är tufft när man är trött.



blackbird singing in the dead of night

yeyey
Q: Gillar du nån nu?
vad hände mellan dig och felix?..:(
varför var felix dum i huvet som inte tog tillbaka dig?
du verkar vara such a sweetheart

A: 1. Jag vet faktiskt inte, kanske det kanske
2. Hahah jag kommer inte ihåg
3. Jag bryr mig ärligt talat inte + Det var sååå länge sen så jag kommer inte ens ihåg något av det :)

anonymis
Q: har du varit deprimerad?
(det är väl vanligt, jag dömer inte)
och vad inspirerar dig mest när du skriver en låt?

A: 1. Svår fråga, visst jag har varit jätte ledsen och legat i sängen och bara tänkt att jag vill stanna där för evigheters evighet. Men det är nog en ja och nej fråga för jag vet nog inte själv

Amanda Malmborg
Q: När lärde du dig att pierca dig själv/andra och hur lärde du dig? :)
Älskar din blogg!

A: 1. Jag började väl i 7an tror jag! Jag har alltid varit intresserad av det och vet redan nu att jag vill bli piercare/tattuerare senare i livet. Hur jag lärde mig.. Jag tror jag lärde mig själv, kollade runt på massor av sidor och kollade på piercare som jag känner hur de gör/hur det går till. Sen så prövade jag på mig själv i öronen till att börja med osv sen har jag piercat min syster och fortsatt så, men alla gånger har en första gång och det är intressant bara! hehe :)
Åååh tack! :D glad jag blir!

ballolbalsbalabalavanezzzaaa
Q: hur många djur har du haft, vad hette alla djuren?
är det sant att du är kompis med Vanessa? har hört att hon är grym!
hur gammal var du när du fick din första hål i öra?
vilken är din favvokäkmat?
sover du hellst med någon eller själv?
sover du med mig?
om du skulle se Dubbelt, skulle du kunna tänka dig att se dubbelt av mig då?
älskar du mig mer än bullar, tårta å glass?
jag älskar dig, du är het, snygg å finast. Puss

A: 1. oooh god, hhaha kommer nog inte ihåg men ska försöka. Vi har haft tre katter-findus,pettson och den tredje kommer jag inte ihåg. Vi har haft 3 hundar-bimbo,bamse och gurki. Har haft ett dussin antal kaniner och 2 marsvin. Jag haft haft tre ekkorrar-piff,puff och teox. Tre råttor-charlie,nala och milo. och flera fiskar har vi. Asså har nog glömt mycket men det är allt jag hittar på vid tillfället. :)
2. Jo det sant det :) och hon är grym också ska ni veta!
3. Jag var 2 år när jag fick mina hål i öronen :)
4. vet faktiskt inte, äter väl det mesta. Typ kött och sallad kanske, mycket är ju gott
5. båda, men helst med någon antar jag
6. jaaa... fast vars är du då?
7. haha om jag ser dubbelt så är det klart jag att jag ser dubbelt av dig Vaneza
8. Jag älskar dig mer än bullar, tårta och glass JA DET GÖR JAG
jag älskar dig, du är het, snygg och finast sådeså!

LINNEAAAAAAAAAAAAAAA
Q: Varför är du så bra på att sjunga?
Om du fick välja av att vara döv, blind eller förlamad resten av ditt liv, vad hade du valt?
Hur många hårstrån bär din kropp?
Risifrutti eller drickyoghurt?
Favorit artist/band?
VISST ÄR JAG GRYMMAST I VÄRLDEN?
FIN BLOGG HAR DU. BA SÅRU VET DEEEEEE.
HARE BRA :)

A: 1. det är jag inte! varför är du så bra på att sjunga?
2. inget...? heehe nemen döv kanske ååh gud jag har ingen aning
3. 5 miljoner stycken hårstrån
4. Drickyoghurt om jag måste välja, men risifrutti är naiz det med
5. Nå himla med många! Men system of a down, lamb of god, rihanna, beyonce, eliza doolittle, elvis + massaaaaa mer, har så blandad smak så jag lyssnar på massor
JA DET ÄR DU VERKLIGEN! TACKELITACKTACK :D

ashley
Q: vet inte vad det kallas men hur länge har du haft piercing asså dom som är på kinden ? du passar i dom söt :)
A: 1.Åh tack! :D jag har haft de sen förra sommaren :)

sandra
Q:vilket är ditt favorit band?
vilken är din favorit låt?
favorit färg?
favorit klädesplagg?
bästa skönhets tipset?
hund/katt?
chips/godis?
långt hår/kort hår?
leggings/jeans?
sommar/vinter?

A: 1. Har inget favorit band, bara många band som jag tycker om
2. just nu är det Countdown tror jag, blir som peppad av den
3. gillar alla färger, men orange, lila och vit
4. hund
5.
sova i fläta typ haha jag suger på sånt där!
6. haha den där är ju omöjlig, tyck om båda ja! och jag äter båda hela tiden a
7. långt hår! fast kort hår är så snyggt också men själv skulle jag vilja ha långt hår
8. jeans
9. sommar måste jag nog säga även fast vinter är bra den a!

dvv
Q: Finns det någon speciell? ;)
A: 1 kan man väl säga hah, fast jag säger det inte. Så nu är det osagt

Alvaa
Q: Ditt bästa minne?
A: 1. ååh herregud, den var ju inte ens svår. Men det måste vara när pappa gifte sig med mammaErina. Det var så fint, såg hur glad pappa bli och alla vi andra blev ju jätte glad för vi älskar erina osv. Det var ett av de, och sen har jag fler också! Som när vi åkte till turkiet med mammas sida av famlijen, det var härligt. MASSOR ASSÅ MASSOR!






I'm feelin' hella cool tonight

Har nyss kommit hem från Vanessa, där jag var med Rebecka,Jenka och Vanessa då. Jag och beckii tog supermoppen och körde till Gullänget väl där så lyssnade vi på musik, kollade på film och var allmänt störda. Har börjat på att svara på frågorna från frågestunden, men om ni känner att det är något ni vill fråga nu så passa på tills jag svarat på allt. Lägger upp bilderna imorgon. xoxo



And for a minute there, I lost myself

Nu är jag hemma i sverige igen och det känns så skönt! Uppe i norge har allt varit himla lugnt, fiska, köra skoter, åka lite bräda, spela poker osv. Har varit där sen i torsdags då och kom hem för någon timme sedan, ska vara med Rebecka ikväll. Ska bara äta och sedan drar jag mig ner mot hon! :)



test the ones you love

detta var jag förra året i Norge, tror ni jag kan hälften av detta nu eller? haha hell no



Matisyahu


do you understand?


theres nothing real but love

Om cirka 20 minuter så ska vi börja åka till Norge. Kommer väl dit rätt så sent och det finns ingen dator där, men jag kommer hem på måndag så då vet ni det! Hare bra nu allihopa



FRÅGESTUND


Nu tänker jag ha en frågestund så ni kan fråga om allt som ni vill veta. Allt mellan himmel och jord! fire awayyyy

Troubles will come and they will pass

Kommer ni ihåg inlägget om när jag bytte rum och höll på? det här inlägget. Här är iallafall resultatet på mitt nya rum, har glömt visa det förut.


Mama told me when I was young "Come sit beside me, my only son

Idag har jag haft SO sedan simning! as roligt, och sedan SO igen. Sen stannade jag kvar efter skolan och gjorde omprov.. hah. Har kollat på en film och ätit middag sedan hämtade pappa oss så nu är vi här och jag har precis packat inför Norge. Ska upp jätte tidigt imorgon och åka bil hela vägen ner till Norge. Det blir grymt, kommar att vara där ända tills på måndag.



Love Is A Burning Thing And It Makes A Fiery Ring. Bound By Wild Desire, I Fell Into A Ring Of Fire


jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

En del av dagen, nu ska jag äta kvällsfika och sedan plugga.

time after time

Idag ska jag som sagt vara på Nola hela dagen, jag ska spela in några låtar nu på morgonen och lite senare klockan ett. Har tagit med mig massor skolarbete+träningsgrejor=tung väska. Ska på lunchen gå och äta med Mamma och köpa födelesdag present till Patric! Sen efter allting så blir det att gå till statoil och få nå mat där och sendan gå på träning. Ikväll blir det plugg till provet imorgon och massa födelsedagsfirande.



then you will find me


Brother

Ligger död i sängen och har nyss läst kapitlet Elektricitet en gång och ska nu kolla på epi 13 av OneTreeHill. Tror det är det sista? aja, efter det så ska jag sova.så.jävla.hårt. Trött som jag vet inte vad!



everything is gonna be okey

När jag och Amanda kommit in till stan och gått till sliperiet så bestämde vi att vi skulle ta träningen på torsdag istället, hahah. Så då tog jag och Amanda en promenad hem ifrån stan, sköööönt. Nu snart ska jag väl äta och efter det pluggapluggaplugga.



oh i wish i was a punkrocker

slutade tidigare idag för jag var färdig! perfekt för då fick man skjuts hem, nu har jag nyss bytt om och sitter och äter lite. Ska åka på träning klockan halv 4 och ha det till ungefär 6? sen går jag hem med Amanda om jag orkar.. hehe. 



i just want a brand new start

Nu ska jag lägga mig! Hoppas ni alla har en bra dag imorgon, det ska allafall jag ha!



just let it go

Kom hem från träning för ungefär 20 minuter sen, har ätit lite och pratar med Felix nu. Ska snart duscha och sen typ plugga/film.



perfect, thats a ten

Sitter i soffan med syrran och kollar på film. Just go with it heter den, har innan det läst språkhistoria häftet 2 gånger. 



end of time

Igår så åkte jag ut till Emma vid 3 där vi började med att städa lite och sedan började vi lite på maten. Vissa stod och sminkade sig också. Ungefär kvart över 6 var allt färdigt så då började vi äta och därimellan måltiderna sminkades det lite mer osv. Kvart över 9 så åkte vi till the-club och stod och köade ettt tag men vi va bland de första så det var värt. Hela kvällen var jätte rolig bara lite konstig på slutet. Men jag har haft det jätteroligt.
ph.1 duktiga flickor som lagar mat
ph.2 huvudrätt
ph.3 efterrätt
ph.4 amanda
ph.5 jag&jenka
ph.6 jag,simon&bullba
ph.7 amanda,jenka&emma
ph.8 bullba&emma
ph.9 jenka,jag&amanda
ph.10 jag och massa andra
ph.11 bullba,jag&jenka

RSS 2.0design by