so long, farewell

Har gjort lite läxa jag nu! Liteeeee, hehe nen det får gå som det gå helt enkelt. Istället har jag ritat och fixat ögonbryna. Nu ska jag kolla lite på The O.C. Och ja sedan sova kanske, Sista dagen imorgon och sedan är det Lov. Skönt!! Och helgen kommar att bli grymt braaaaa


missu

hold me, hold me tight

NU ska jag sätta mig vid skrivbordet och göra Matte. Ska stänga av datorn annars får jag INGENTING gjort. Trust me.



världens bästa lillasyster!

Bus Nea!



it keeps me from falling

Har nyss lagt mig i min säng och ska dra på en film och sedan pluggapluggaplugga. Denna dag har varit fin, haft fjärilar i magen hela dagen och jag vet inte varför haha! Men jag antar att det är bra, får fundera lite om vad det kan bero på.



Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar på någon annan också

DÖD TJEJ=



funny cuz its trueee


jag är kär i en ängel, han ser rakt igenom mig

Pratat i telefon med min brud nu ska jag lägga mig i sängen och sedan drömma om ett liv som skulle vara perfekt. Sounds good 2 me.



i get a feeling that ive never had before

Har varit hemma ett tag nu, har ätit middag,duschat och även gjort 14 uppgifter på Repetitionsuppgifterna! Ska göra det några gånger till så det sitter.. Prov på torsdag. På träning gick det jätte bra! Hur glad och nöjd som helst :D



you spin my head right round


gräver min egen grav

Sitter i soffan och dricker Oboy och är inne på datorn. Det är rätt standard.
Gamla bilder är för goa!




Vanessa

Vanessa om du passar perfekt i min polaroid:
Du är så jävla snygg, och jag saknar dig kompis! Hitta på nått snart?
Svar: du är snygg!! Och jag saknar dig med, men det är ju lov snart ;) ska vi busa då eller?

dream

Min lillasyster är ju för söt.



the one that got away

Sitter i soffan men ska resa mig upp och borsta tänderna för att sedan förflytta mig till sängen. Imorgon uppdaterar jag inte förrns vid 7 kanske? eftersom direkt efter skolan så åker jag till badhuset och har träning.

“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

http://www.tumblr.com/blog/strikeee
För de som vill chekaaa min tumblr, är inte så aktiv menmenmenmen. 

i would hold you for a million years, to make you feel my love


Can you just hold me, and never ever let go

Mor min ville att jag skulle lägga upp bild på maten så då gör jag väl det hhaha!

Ja det är ju pinsamt


we all wanna be somebodys one and only.


du passar perfekt i min polaroid


Calippo Shots

Ove kom hit med några glassar som inte kommit ut än!! Väldigt naiz må jag säga, de glassarna kommer jag att köpa hela tiden. Åt de när jag var liten också. :)



den vackraste stunden i livet var den när du kom.

För så kom änglar och ta mig till han och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans. ♥


and i'm on my way to believe it

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, kollat igenom spanska och matten. hehe och tränat lite. Nu spelar jag och sandra gitarr och sjunger litte. :)



Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Igår så gick jag ner till min vän Rebecka och där Ante också, ahah jag gjorde några korttrick vi pratade och myste osv. Efter ett tag gick vi upp till mig och kollade på film, ja somnade ju såklart.. men ja kvällen var naiz! Nu har jag nyss vaknat och äter lunch! har haft ont i ögat rätt så länge nu och imorse så såg jag i spegeln att ögat var uppsvullet, jätte knas. Allafall så ska jag städa rummet sen packa. Jag ska ju till mor min idag!



ive got to let go of the past that ive known

Liten video från våran musikal där svt var och filmade detta.


och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Igår var jag som sagt med Amanda och myste! Vi åt kladdkaka med glass+ massa andra onyttiga saker. Vi kollade på United 93, efter filmen så kom Andre och hämtade oss så då åkte vi bil ett tag och driftade sen så åkte vi till Moliden och var hos Jim. Där var Oskar, Jim, Tom och Andre+ amanda och jag då. Idag klev jag upp klockan 9 för att åka iväg till Bjästa och åka snowboard, så roligt!



han drömde att han inte behövde nån

sitter på rummet och har nyss ätit mat1 Väntar på min fina vän och lyssnar på bra musik.


övcv

Vid din sida

Hade som sagt 2 föreställningar idag också! Det gick lite sisådär, men är ändå nöjd. Amanda Aasa har skrivit ett inlägg om det, det hittar ni här. Väldigt fin person, och jag blev självklart otroligt glad av det hon skrivit. När vi plockat bort och städat undan allting så var klockan 4. Då kom min Mor och hämtade mig och då for vi till djurmagasinet och hämtade Charlie. Så söööööt, sedan åkte vi hem och jag rengjorde buren nu så ska jag springa ner för att äta mat!



jag går brevid men halkar efter

Nu ska jag gå ner och äta frukost, kolla på tv sen åka till folkan!

love you

Nu ska jag kliva upp och borsta tänderna osv, sedan lägga mig i sängen igen. Får se om jag hinner lägga upp en bild på outfit imorgon men det lär ni märka. Godnatt! xoxo




Underbara klass ♥

Har haft tre föreställningar idag!! Det gick bra, så roligt! Imorgon måste jag vara på folkan klockan 8 så jag måste ta bussen 10 över 7.. Tufft att kliva upp imorgon, men vad gör man inte? ALLAFALL SÅ VILL JAG SÄGA ATT MIN KLASS ÄR DEN BÄSTA! ♥

Bohemian Rhapsody

Detta är bilder från genrepen, då jag inte varit på scen då. Därför är det rätt lite bilder, men just nu ska våran musikal börja. WISH US LUCK!!!


Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?


i miss the summer BIG TIMES


http://sofiaaerikssonns.blogg.se

Tävlar om en Goodiebag med massor av roliga saker i! Reglerna är enkla och om du vill vara med och tävla så trycker du här. För övrigt är det en bra blogg så det är bara att kika in. NU.


We are shadows

kvällsfika måste vara det bästa!




Please come now I think I'm falling


in my eyes indisposed

SÅHÄR HAR JAG SETT UT IDAG.

Jag vet inte hur det är, men hur det än är så känns det rätt.

Denna dag har varit fin. På bussen in mot stan så lyssnade jag på Håkan vilket gjorde dagen brabrabra. Har gjort ett genrep sen ett 'genrep' inför ÖA. det gick sämre än vad alla andra har gjort, men som sagt så ska det gå dåligt på genrepen för att det sedan ska gå bra på showen! heh :D På lunchen gick jag och köpte en börs,hatt och mina älskade skor♥ Imorgon gäller det! Så jag ska börja tagga och peppa nu!



HJÄLP

KOM MED DJURNAMN FÖRSLAG!! COOLA OCH UDDA, VAD SOM HELST!! :D skulle vara naiz, för det står stilla i mitt huvud.

you shoot me down, but I wont fall.


i gave u my heart

Klev upp 7 klädde på mig och packade inför dagen klockan åtta tog jag bussen in till stan. Hela dagen har bestått av Genrep! Det har gått väldigt bra och det känns som att Musikalen kommer att bli hur grym som helst, ungerfär vid 4 fick vi sluta och då sprang jag ner till Badhuset och bytte om och hade då träning. Det lustiga är att jag suger på bröstsim men kan det andra bra.. Men bröstsim är ju det tråkigaste så kan ju bero på det :) Får öva och öva! När jag kom hem åt jag middag och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag i sängen och vill ba sova. HUR TRÖTT SOM HELST. Men jag ska kolla på någon film först bara :)



http://tinanj.se

Jag är med i en tävling som bloggen http://tinanj.se håller i. I den tävlingen kan man vinna två säckar fulla med olika saker! Kika in på hennes blogg för att se vad ni kan vinna och kolla hur reglerna lyder. Inlägget hittar ni här.



Lev



man vet aldrig när slutet kommer

Denna dagen har bestått av att rigga upp, fixa ljuset och kolla ljudet :) På lunchen så gick Jag, Amanda och Kippo och åt på nola sedan vidare på stan ett tag innan vi började igen. Har just gjort salladen och snart är väl maten. Tills den är klar så ska jag jobba lite på min Spanska Redovisning! :)




MUSIKAL

Idag börjar jag klockan 10, men vaknade tidigt allafall. Ska åka om en halvtimme och hämta upp Amanda och till skolan och sedan vidare till folkan där allt ska riggas upp. Allt vi har jobbat med åk 9 ska vi snart visa upp!! ojoj :) Ska också äta på Nola idag. :)



DETTA SKA JAG INFÖRSKAFFA!!


känner du lyckan genom sorgen?

Har inte kunnat skriva eftersom internet fuknade inte, men nu är det tillbaka! Jag har städat rummet,städat milos bur, prövat kläder och kollat på film med pappa! :) Just nu har jag tagit ut min töjning eftersom jag råkade riva med min nagel så det blev ju inte så bra. Får se hur det ser ut imorgon och hur litet det blivit. Spännande!! Ne fett drygt faktiskt.. 



Do Re Mi Fa So La Ti To

Idag är det söndag vilket betyder att det kommer att vara Fotboll på tv:en hela dagen! Ska vara kvar hos farmor och farfar tills ikväll, vi ska äta middag här. Så att hitta någonting att göra blir väl inget problem, Sandra och Jens sover fortfarande så jag kanske ska väcka dem.. haha ;) Neee nu ska jag sätta på en film och rita lite grann.









i simply remember my favourite things and then i dont feel so bad

Har kollat på film, med Jens och Sandra för ett tag sen. Ska kolla på 2&3 ikväll också. Har nyss hjälp farmor med maten och nu är det bara att vänta tills den är färdig. Medans så ska jag kolla på gamla bilder.













plain view

Sitter i soffan och ska ut till farmor och farfar om cirka en timme :) Just nu ska jag kolla på det nyaste VD avsnittet.



I wanna let these feelings rise

Det blev inge Amanda ikväll pga av att inte jag eller hon hade skjuts till varandra så jag stannade hemma kollade på Red Riding Hood med dessa flickor.



star


Jag har inte sagt att jag var normal, men vem vill vara det?

Denna dag har varit en ovanligt bra dag, inte jobbigt i skolan osv. Sitter just nu i soffan och äter Tuc och kollar på tv. Iväll blir det att umgås med Amanda eller fler. Det blir hur bra som helst :)



blue moon

Tagit bort alla klipp på youtube då jag sjunger osv, känns faktiskt skönt. Ska väl spela in med min syrra och om det blir bra kan det hända att jag lägger upp det, men jag kände bara att det skulle bort, så då blev det så. Gjort läxa också, nu SOVAAA!



Titanium

Var riktigt slö på träningen idag faktiskt.. Jätte jobbigt. Men på tisdag så blir det att träna med nya gruppen! Nu ska jag läsa på lite läxa och sova tidigt!! Skönt. Ett The O.C avsnitt också kanske... hehe :D



På den vägen jag går


No one's gonna care when you are gone So if you're done you better die young baby

Är redo för träning, ska bara äta mat och sedan åka iväg. Eftersom jag inte orkade bråka med hårsnodden och få super ont i mina armar så satte jag upp det på ett annat vis, det får lov att funka.



Shoreline

Godnatt!



Kom Änglar

Kan erkänna att jag känner mig lame då jag sitter här och grinar. Tycker så synd om Milo som inte fattar någonting och ba tänker vars är Nala och är ledsen över att inte Nala finns längre. Iallafall så sitter jag med Milo och myser med han och kollar på  The O.C och har gjort lite läxa. Standard deeee.



finaste

Denna dag började dåligt! Jag vaknade upp oc kände inte alls för att kliva upp och jag dessutom trött. Somnade sedan om i soffan osv. Var kvar på skolan tills 5 eftersom vi jobbade med musikalen. Erina hämtade mig och hemma var det dåliga och bra nyheter. De bra nyheterna är att jag ska flytta upp till en högre grupp i simningen, så det är jätte roligt! :D Då blir det 3 träningar i veckan. Det dåliga är att Nala har dött. Min syster var ine i mitt rum imorse när jag då var på skolan, och hon stänge inte dörren så Findus (katten) kom då in i rummet. Eftersom det inte är bra för de att vara ensamma så ska vi köpa en på fredag och kolla ifall de passar bra ihop och kommer överrens.


Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey?

Dagen slutade med alla♥dag mys! Nöjd tjej som ligger i sängen just nu med en mätt mage fylld av onyttigheter såhär i mitt veckan. Beastly hette filmen vi kollade på.


?

Happy Valentine's Day!


How can i resist ya?

Denna dagen har väl gått undan rätt bra, direkt efter skolan så åkte några från min klass in till Gallerian och reklamerade våran Musikal. När vi spelat några låtar så gick jag och Amanda på stan. Nu ligger jag i sängen och mätt efter middagen! Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl någon film och ha alla♥dag mys.



Emptiness is all there is


Im in miami bitch

Tv-tittar kväll med pappsen, Csi NY och Familjen Annorlunda. Helt ok, nu ska jag sova :) Hoppas alla haft en fin dag och även får det imorgon. xo



but i'm a creep

Kommit hem från träning nu, den var riktigt rolig! Nog för att alla är det, men extra rolig idag! Har tagit en drickyoghurt och en macka och ska lägga mig i sängen och kolla på The O.C.



Your love is my love and my love is your love

Har hjälpt min pappa med maten och har ätit alldeles nyss, om cirka en halvtimme åker jag iväg på simning!! :D och sen får jag se om jag hinner till Föräldramötet. Men det tror jag nog. 



We all die. The goal isn't to live forever, the goal is to create something that will.

Ligger i en nybäddad säng men naturgodis och kolla på The O.C. Bra avslut på en söndag, Godnatt på er alla.


Country Strong


im gonna get 2 you

Sitter i soffan och kollar på film med min familj. Vi kollar på Country Strong och den är lite konstig men ändå bra. Har ju bytt design!! Vad tycker ni? BÄTTRE ELLER SÄMRE?



im in loveeee


Whitney Houston

R.I.P Whitney Houston.



Love triangel.

Nyss gjort lunch och försöker fixa lite saker med bloggen. Syster sa att man inte såg kommentarerna pga av att texten är vit, men även fast jag fyller i att det ska vara svart så fungerar det inte.. hmm, får fundera på det ett tag. Ska till min Fader lite senare, och då ska jag och min syster  göra en cover. KOM MED FÖRSLAG för mitt huvud står stilla. Så skriv gärna vad ni tycker vi ska köra en cover på :)


Rolig bild sen nyårsdagen då jag tvingades att sy upp min storasyser klänning..

Dear boys, If you don't look like Calvin Klein models, don't expect us to look like Victoria's Secret Angels.


Du gör det magiskt.


You think you want to die, but in reality you just want to be save

SÅHÄR SPENDERADE JAG MIN KVÄLL.







Assim você me mata

Bytt rum till ett mindre men ändå sååå värt eftersom jag slipper dela rum med någon. ( Hos mi madre)


Fireflies

DAGENS

Never feared for anything, never shame but never free

Idag efter skolan så åkte jag och simmade kom hem nu för ett tag direkt så åt jag en munk,lite daim och nått mer. Wonder why jag behöving training? Nemen ikväll tror jag att jag ska på filmkväll vilket betyder att jag kommer att behöva jävligt mycket träning.



Det som gud aldrig övergav.

Kom för ett tag sedan hem från Simningen, sedan har jag bara duschat. Nu ska jag plugga på lite om Voodoo och sedan lägga mig i sängen och kolla på The O.C.


Middagen och innan träningen.

Love&Freedom

Nationella idag var rätt enkelt det med! Men hur resultatet blir vet jag inte, nu väntar jag på mat och ska sedan iväg till Simningen! Roligt :D

s

Footprints in the snow.

Lisa om Feb. 7. 2012:
Var har du köpt det där linnet/tröjan som du har på dig under koftan? Det var grymt snyggt! Svara gärna i ett inlägg :)
Svar: Det är köpt på H&M! :)

Everybody taking different sides



LYPSYL


Måste bara tipsa om denna! Jag köpte den idag pga världens torraste läppar. Nu ikväll så är de som vanligt igen!! Den luktar mint också :)

If i'm alone in the night, who will hold me tight?

Idag började jag med att sova för länge, jag hade glömt att sätta på väckarklockan. Men det blev bra iallafall eftersom jag bor rätt nära skolan :) Väldigt jobbig skoldag, så den pratar vi inte ens om. När jag kom hem så åkte jag till affären med min mamma och köpte lite saker som jag ska ha inför Nationella imorgon(3h!!!) sedan så gjorde jag och min syster mat. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på O.C.



Feb. 7. 2012

Haft Nationella idag, det var faktiskt inte så jätte svårt. Det går nog bra, nu är det bara att skriva en berättelse/novell. Efter skolan så hann jag bara fika och sedan åkte jag iväg till utvecklingssamtal. Nu har jag nyss ätit och ska gå upp til min fader och hälsa på.



ung&dum men det ändras ju snart

Har fått ner en halv sida med fakta om O.T.O. Såmycket mer hittade jag inte, NU: sängen- The. O.C- SOVAA



Those summer nights

Forsätt att kommentera på inlägget nedan!! Det står mellan fyra st just nu. Vad jag gör nu? Jag ligger död i soffan pga att vi hade fys på simningen. Puuuuh, men det är ju roligt också! :) Nu ska jag läsa på lite om Ordo Templi Orientis, till so:n. Förlåt för ett tråkigt inlägg men verkligheten tar ikapp. Försa nationella är imorgon också! Wish me luck. :)



HELP ME

Jag har panik redan nu, så ni kan ju hjälpa mig lite på traven? Välj 2 klänningar som ni tycker är snygga och som passar till skolavslutning/vardag.



Du och jag var något bra.


Last night

'

Fight for whats worth fighting for.

Vid ungefär två så åkte jag in till badhuset för träning. Efter det så gick jag runt med lillasyster så hon fick åka rutschbanor eftersom det var därför hon följde. Sedan tog vi bussen hem som var vid ungefär kvart över 4. Sedan så åt jag och klädde på mig och tog bussen till Amanda. När jag varit där i ungefär en kvart så kom Jim, Tom, Andre, David och Jakob. Vi fikade, kollade på tv och flummade på. Vi har ju varit på Max också. Nu ligger jag i sängen och är alldeles för lat för att hämta usb kabeln på andra sidan rummet, så ni får bilderna imorgon!!



Just you and me

Vaknade nu.. Inte alls roligt att vakna vid tolv. Men jag ska bara önska min fina vän Amanda grattis! Hon fyller 16 år idag. ♥



i just wanna make the world dance

Efter en god middag så gick jag upp till Fader i -23. Men vad gör man inte? Vi kollade på The Voice Sverige och lyssnade på låtarna som ska spelas in på söndag. Så det blir roligt det!! Jag kan ta med mig kameran så ni får se det om ni har lust. Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting på en fredagskväll precis som vanligt. Ska väl kolla på en film och kanske sova, imorgon kanske jag pallrar mig till Badhuset och simmar lite. Låter bra



A runaway from you


Remember those days.



Maybe one day we could meet face to face? In a place without time and space


Happy B-Day lil sis

Gick till skolan idag som sagt! Gick bra de, efter att vi hade slutat så stannade jag kvar och gjorde prov. När jag kom hem så var det fika som gällde, min lillasyster fyller 2 år idag! Sen åkte jag på simträning. Och nu har jag duschat och sitter i sängen och ska börja med spanskan som vi har prov på imorgon. Känns lite tufft med tanke på att idag är enda träningsdagen som jag haft nästan. Nu får jag hoppas att jag lyssnat på lektionerna.


'

Shut your window if you want me to stay away tonight. I’ll understand.

Kameran är spårlöst försvunnen, hur? Ingen aning. Eftersom jag är så glömsk så har jag ingen aningvars den kan befinna sig. Den kommer väl fram till slut. Nu ligger jag i sängen och har pluggat ytterligar på No:n som jag ska ha prov på imorgon efter skolan. Jag tror nog att det går bra, allt man kan göra är ju att hoppas. Nu ska jag få mig lite skönhetssömn, det behövs. Sovgott finisar!




Min underbara vän Sofia och jag för länge sedan. Din toker. ♥

lights

Snart blir det middag, men jag skiter i att knäppa kort på det eftersom det är nästan allt ni får se här i bloggen.. Ne men vi ska mysa ikväll, man måste få unna sig ibland! Även fast det är mat så ska ni få se det. Hehhe också så har jag gjort lite läxa, ska väl fortsätta med det. Det behövs. Och nästa vecka börjar Nationella. Huvva.

every long lost dream led me to where you are

Har åkt in till stan en snabbis för att köpa födelsedagspresent till Amanda och Nea :) Sedan följde jag med mamma på affären och efter det hämtade linnea på dagis. Nu ska jag börja med spanskan, har prov på fredag!


RSS 2.0design by