some die young

Drar på affären med mammsi och sen vidare till Emma med massa brudar, där vi sak göra iordning oss och äta tre-rätters. Det blir grymt det, sen bär det iväg på club 16! 



she's like the wind

Ska dra upp till Far min och pumpa min cykel och sedan gå upp till lekparken och leka med Linnea och Mamma.



hearts will be faking

Finns inte så mycket att säga om igår men efter så åkte jag och Amanda lite bil med Andre och Jim. Ungefär halv 2 skjutsade de hem mig. Nu har jag ätit lunch, idag skulle ju på tävling men så blev det inte eftersom jag hade en sovande lillasyster så vi kunde inte åka. Det sög.

you're my sexbomb

Ska snart iväg till Emma och ska sova över där också! Imorgon på morgonen hämtar mamma upp mig och sen bär det av till Björna för tävling! Bilder från ikväll dyker alltså upp efter jag kommer hem. Ha en bra kväll allihopa!



är det så vi har det nu?


Converse

Haha är det någon som vill köpa mina skor? Kan he av nitarna om det önskas, anledningen till att jag vill få bort de är pga av att de är för stora. Storleken är 36.5. Säljer de för 400 kronor men ursprungs priset är 700 kronor. Smsa, maila eller kommentera. 0702719092 - [email protected]


Den jävligaste stunden i livet var den när du gick


Ai Se Eu Tu Pego

Denna dag har ju varit både upp&ner! Har haft chill lektioner hela dagen men på gympan ramlade en kompis och slog huvudet. Hoppas att det blir bra! När jag kom så har jag sjungit lite grann och nu redigerar jag bilder.



shut up

Ne nu ska jag sova. Godnatt!



just a second it's my favourite song they're gonna play

Som sagt, efter skolan pluggade jag ända tills maten var klar. Jag åt och sedan åkte jag på träning. När jag kom hem så gjorde jag lite till läxa, duschade och åt fil&flingor+ en macka. Har nyss sett färdigt på en film och taggar inför Aeurobics uppvisningen inför klassen imorgon!..



when you smile, the whole world stops and stares for awhile

Men hörrni allihopa! Ha en bra dag, för det kommer inte jag.



07:13

Såhär har min morgon sett ut. Igår kväll när jag skull sova så började min mobil att fet lagga så jag bytte, får kolla om den inte börja lagga nu. Tappade ju ändå den i ett vattenglas. Annars så har jag suttit i soffan och myst med linnea och kollat på hennes program. Ska snart gå iväg till skolan.07:13

city lights fill up the whole night

Jag och min lillasyster ida var så snäll och cyklade iväg till Hemköp för att handla till mamma, fast jag tog ut pengar medans jag ändå var där. Och alldeles nyss kom mamma upp med Grannens nyfödda barn på endast några dagar, så söt.



Strike

Följ mig på Bloglovin!

this is a disaster

Har checkat igenom alla mina bilder nu och jag är i stort behov av att gå ut och knäppa nya. 



KARMA POLICE

Idag har jag haft prov, det var engentligen ett ganska enkelt prov i helhet men såklart tyckte jag att det var svårt.. haha det är bara att vänta och se hur resultaten blir. Har ätit middag och bara suttit vid datorn idag, är så himla trött i kroppen+allmänt. Har även gjort om designen lite, blev så less. Bättre/Sämre?


du är snart där

Har spenderat heeeela dagen på Nola! Våran klass har varit där och spelat in massa låtar som ska ner på en skiva då som sagt. Slutade 1 ungefär och har gått på stan sen dess. Åt middag på Subway innan träningen och på träningen fick vi sluta en kvart tidigare för att få fika, dingdingding! Ska börja läsa i NO boken nu eftersom jag har prov imorgon.. känns tveksamt men jag får väl göra mitt bästa. Imorgon efter skolan ska jag in till stan och köpa ett par skor och sedan gå hem! :)



jag vill vara rik


Living young and wild and free

några bilder från dagen.
1. En mintgrön/turkos topp.
2. Helt vanlig vit t-shirt.
3. Oversize killtröja som funkar perfekt till leggins.

Those summer nights

Har gjort nationella provet som gick skit och sedan efter det så åkte jag och Amanda in till stan för dans, det gick inte lika bra som det kunde men kul är det ju! Sen sprang jag på stan och köpte några nödvändiga saker, åkte hem och ska nu äta. Sen kanske jag ska vara med Ludwig men jag är sjukt trött så jag ser hur det blir med det. + så har jag läxa. kill me!



answer me when i ask you

mia om home is whenever im with you:
vem är ludde och vem är ludwig?
IP: 78.73.103.211

Ludde(Axling) är min bästis sen jag var liten och Ludwig(strömberg) är min andra vän heheh :)

Ludde A:


Ludwig S:


baby theres no way, no way im living without you


oh baby i love your way

Vaknade upp halv nio! Gick och gjorde frukost, duschade efter det och nu sitter jag i soffan har läst lite&kollat igenom kort. Jag ska äta lunch om kanske en timme sedan mot skolan för nationella prov och sen ska jag till stan för att köpa några saker och sen till sliperiet för dans. :)




long time no see

Ligger i min säng och dör. Hahha har haft myskväll ikväll och jag ba kör på ja, äter som ett jävla as. Vid ögonblicket ba fyfan va gött sen efter ba ååååh skulle aldrig ätit. Ångrar mig alltid om jag äter onyttigheter, men man kan ju inte låta bli. It sucks. Nee nu snart ska jag sova och sedan sova ut imorgon! Ska till skolan 14.05 för nationella prov och är ledig resten av tiden, så jag kanske åker till stan eller något annat roligt!



i lost myself

Denna dag har jag städat rummet hos Pappa, ätit lunch och glass med bär. Åkt ner till mamma. Packat upp alla kläder. Varit iväg på affären i stan och handlat och köpt glass. Hackat grönsakerna till maten som mamma ropar är klar nu. Ikväll har jag träning och sen blir det mys framför en film. Sounds good 2 me!



home is whenever im with you

Har inte haft tid att blogga alls i helgen! som ni då kanske märkt.. I Fredags så var jag med Ludde och Ludwig. Vi kollade på film! hehe filmer som jag tyckte om, men de hade inget annat val! Vi åt götta osv. Sedan åkte ludwig hem och jag och ludde gick och la oss. Jag somnade direkt men han va inge trött så han kollade på film.(Lördag) Vi vaknade vi nio och gick ner och åt frukost, såg filmen Warrior och efter den åt vi lunch. Han gick hem och jag började flytta möbler osv! Jag och syrran skulle byta rum, allting tog cirka 5 timmar. Så det gick rätt snabbt för att ha gjort allt själv. Det käns väldigt skönt att ha bytt rum för jag trivdes inte i mitt andra rum. På kvällen så åkte vi till Amanda där massor av människor var, åkte hem vid tolv och somnade direkt. OCH NU SÅ SKA JAG SLÅ PÅ EN FILM OCH OM 50 MINUTER ÄTA LUNCH.



inte ens grymt


i drink your milkshake

Fredag Helg Sol Varmt Vänner + mycket mer. Idag är det som sagt fredag och jag är sååå glad! Ikväll blir det att vara med vänner och imorgon ska man till Amanda i högland med massa! Detta komma bli en grym helg.

gammal bild

om himlen finns är jag förlorad

Har varit med om säsongens slappaste träning! Hahah, nemen det var roligt iallafall det. När jag kom hem så duschade jag och tränade lite själv och nu har jag nyss ätit en macka. Nu väntar sängen och läxan på mig..



Boomerang

Bilder sen igår.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Idag efter skolan så gick jag direkt till Mor min, hon toppade mitt hår och jag myste lite med Nea. Kom hem till pappa och MammaErina för ett tag sen och då gjorde jag min läxa så det är bortgjort och nu sitter jag vid datorn ba! Ikväll ska jag på IC fashion show med farmor, felicia och ida :)



love is a burning thing

Idag är det alltid jäktigt, eller ont om tid då. Har ju en lång skoldag och direkt efter den så tar jag bussen in till stan, har träning och tar sedan bussen hem. Äter middag och sedan duschar jagoch nu så är jag här. Ligger i sängen och ska kolla på lite Glee.



Look into my eyesv

Klev upp, gick till skolan, var med på nå lektioner och gick sedan hem. Var alldeles virrig i skallen och ont i huvudet så, nu ligger jag i sängen har nyss ätit lunch! eller lunch och lunch, chips.. hehe nyttigt var de här. Ska läsa eng+ svenska bok och lite spanska.



vid din sida

Sitter i soffan och kollar på BigBrother och gruvar mig inför att gå till skolan. Och att det har snöat gör ingenting bättre, nej denna dag blir inte rolig.



du var gnistan som tände en världsbrand

Nu ska en trött och less tjej gå och lägga sig i sängen för att sova.



i wouldn't choose me either.. so i understand you.

Har märkt att tumblr visas efter humör. Allafall på : min.



Screw you, you suck.

Har kommit hem efter en välbehövlig träning! 1,5 timmes träning, körde lite fys,ben och fjärilssim. Klockan 9 är det söndags mys! Hehe film med familjen och massa gott till det. 



Varför bryr jag mig, när jag vet att du inte gör det


id rather feel nothing

Idag åt jag middag (igår?) och gick sedan ner till Rebecka. Vi snackade och så, sen så åkte vi till Högland för att vara med Matte, pj, Hampus, Belinda och Amanda. Vi kollade på tv, gjorde mat haha, var på promenad, spela lite hockey osv. Och som vanligt somnar jag i soffan, haha. Hur trött som helst så nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova!!!




bleeding love

Vaknat för ett tag sen och har hunnit äta lunch och kollat på en film.




Varför packade du din väska istället för att slåss

Dennakväll har jag spenderat med Bullba, Matila och Mimmi! Jag ooch Bullba gick till gården tillsammans och där träffade vi Mimmi och Matilda. Det var andra där också såklart, men det var roligt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film med min syrra som helt plötsligt ska sova i min säng. Hon har nog kollat på skräckfilm eller något.



Cheers to the freaking weekend

Idag efter skolan så gick jag hem med Rebecka, har inte gjort någonting alls sen dess. Har nyss ätit och nu lyssnar jag på musik. Får se vad som händer ikväll, för jag vet inte riktigt säkert än.



Jag kämpar för det jag vill ha

OM MIG:
1. fullständigt namn? - Sara Anette Kristina Söderström
2. exakt ålder? - 16 år & 2 månader & 13 dagar.
3. bor ? - Domsjö
4. har du skilda föräldrar? - Ja
5. husdjur? - Katt o Råtta + fiskar
6. när är du född? - 960102
7. klass? - 9 musik
8. när ska du sova ikväll? - När jag känner för det
9. duschat idag? - Ja
10. pussat någon idag? - Haha nee
11. vad har du ätit idag? - frukost- macka. Lunch-pannkaka. Middag- kyckling. Efter träningen drack jag en drickyoghurt
12. dagens klädsel? - Klänning och tights
13. har du pojk-/flickvän? -Det har jag då inte
14. vem pratade du med i telefon senast? - Amanda
15. vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Hampus eller vanessa orkar inte kolla huvudsaken du mår bättre sara eller tack babe


FAVORIT:
16. film? - Mångaaa, men step up 2 är ju bra
17. mat? - Nå gott, haha nemen tycker väl om det mesta helst nyttigt
18. dryck? - Vatten tror jag
19. ämne i skolan? - Musik & Bild

SENASTE:
20. personen du kysste? - Andre för länge sedan.
21. gången du hånglade? - Long time ago!
22. gången du spydde? - För ett tag sen då jag hade Magsjuka.
23. gången du var hög? - Aldrig
24. personen som såg dig gråta? - Vet inte, brukar inte grina inför folk. Tror bara Amanda sett mig grinat faktiskt

ANTINGEN ELLER:
25. svart eller vitt? - Vitt, eller båda!
26. hund eller katt? - Båda, eller hund lite mer kanske.
27. ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på humör
28. singel eller upptagen? - Upptagen
29. big brother eller paradise hotel? - Vet inte, har bara sett big brother.
30. choklad eller lakrits? - Choklad
31. göteborg eller stockholm? - Har aldrig varit i Göteborg, men i stockholm har jag varit. Men hursomhelst så tar jag göteborg allafall.
32. högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
33. coca cola eller fanta? - Cola
34. pizza eller kebab? - Beror på
35. älska eller älskas? - Båda
36. leva eller dö? - Leva

ANTAL:
37. personer som sagt jag älskar dig? - Ingen aning
38. gånger du haft minnesluckor? -1
39. piercingar har du? - Just nu har jag cheeks, öronen och naveln och vertical labret men har inte den i.
40. personer du saknar just nu? - Många
41. gånger ditt hjärta brustit? - För många gånger, nemen jag vet faktiskt inte

VEM:
42. vill du kyssa nu? -
43. hade du senast en msnkonversation med? - Är aldrig inne på msn typ
44. vill du kasta en sten i huvudet på? - En person
45. förtjänar att dö? -

VAD:
46. gör dig glad? - Mina vänner, simningen och musik.
47. gör dig ledsen? - Haha
48. vad vill du helst göra nu? - Träna, höja betygen och att allt skulle bli bra!
49. vill du ha nu? - Sommar!
50. längtar du till? - Sommaren!
51. är det bästa som har hänt dig? - Mina bästa vänner.

HAR DU NÅN GÅNG:
52. hånglat med nån riktigt ful? - Nej
53. hånglat med nån som du älskat? - Ja
54. hånglat/kysst nån snygg? - Ja
55. varit kär? - Ja
56. skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - Haha ja
57. pussat en tjej? - Ja
58. gjort bort dig? - Ja
59. druckit alkohol? - Ja
60. lurat någon? - Ja

i'm sorry

Nyss hemkommen från träningen! eller nyss o nyss, en halv timme sen. Har duschat och ska nu dricka en drickyoghurt+ nått. Sen träna på spanskan!



But you treat me like a stranger and that feels so rough

But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing

Walk Off the Earth – Somebody That I Used To Know

summer of 69

Har nyss ätit och och om ungefär 40 minuter är det träning som gäller! Skulle ge vad som helst för sommar nu.



Don't let the bastards get you down

Kände mig för äcklig och ful för att visa mitt ansikte idag. Har haft en rätt lugn och dålig dag, men blir såklart bättre efter träningen! Nu lyssnar jag på musik och äter mellanmål, rätt naiz det.



Ooh killing me softly

Asså förvirrad så jag vet inte vars jag ska he mig!! Och har nå humör som jag inte visste jag hade, vet inte ens varför. Jätte konstigt är allt. Nu vill jag bara åka på träning och vara med gruppen och träna. Men eftersom det får vänta tills imorgon så skriver jag en låt istället.



OM DU VILL HA MIG, NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT.


det är stunder som nu jag vill att du ska va som förut

Mys med lillasyster framför hennes favorit program!



i just want to be yours

Haft Nationella hela dagen, eller jag har haft rast också men jag slutade 11.30! Mamma kom och skjutsade hem mig och Rebecka, när jag kom hem så åt jag Tacos till lunch. Sen dess har jag bara prövat kläder och bytt om. För en timme sedan så åkte jag och mamma in till polisstationen och skaffade Id till mig eftersom jag inte orkat fixa det innan. Nu sitter jag hos Mor min och vi ska fika då Linnea vaknar. Jag ska även äta middag här så det blir naiz!



hooked on a feeling

Orkade inte ta med kameran så detta får funka idag.
o

burn baby burn


Vad gör du nu för tiden? varför hör du aldrig av dig, det var alldeles för länge sen vi sågs

Nationella är ju imorgon! om Fysik är det och det är inte riktigt min grej.. får ta och plugga då! Idag har jag haft skola som vanligt och haft träning 16.30. När jag kom hem så åt jag och sedan hedde jag in en hårinpackning. Nu sitter jag och kollar på ett hus som vi ska åka och checka, ska ju kanske flytta. Men det ser fint ut och så och det är i sund, så man får hoppas på det bästa!



flyg iväg och stanna kvar

Jag har ingenting att göra och är på dåligt humör så jag ska tamefan ta och göra armhävningar, en åtminstone.

we go run this town tonight


i am fragile


Vertical Labret

Har haft hål där ett bra tag men bestämde mig för att ta ut det, har alltid haft kvar ett litet hål. Som ni ser fick jag in en nål då, och denna kväll så har jag töjt ut till 1,6 i brist på annat.

little sister

Jag kan ju börja med att säga att jag är världs-sämst på att måla naglar. Jaaa jag har suttit i tre timmar framför The O.C avsnitt och tagit bort nagellack och börjat om osv, men nu får det vara okej! Har kollat ut det sista avsnittet av The O.C så nu är det slut, så jag börjar på säsong 9 av oth nu. Hehe älskar serier ja! 



I love his big ego

Har packat upp hos pappa och städat rummet, skönt! Har även fikat med alla som är här, firar Ida idag med pappas sida. Nu sitter jag uppe på mitt rum och redigerar musik och lyssnar på musik.

Idag är det söndag och då får man se ut såhär.

Euphoria

Ikväll så har jag var med Rebecka, Matte och Hampus. Vi har spelat kort, kollat på film och melodifestivalen, ritat, spelat spel osv! Jaaa det var jätte trevligt och roligt men vi 12 så gick jag hem och nu ligger jag i sängen och ska sova. Ska upp tidigt imorgon för att jag ska till min pappa vid 12!



love me or hate me

Ikväll gjorde vi egen Asia mat! Jete gott, fast jag åt nästan bara kycklingen hehe. Ska om någon timme gå till Amanda, det blir bra det


Fire burning so intensive

Har inget att berätta precis, vaknade halv tio och klev upp då. Gjorde lunch vid 11 ungefär och innan det så duschade jag. Kollat på The O.C avsnitt har jag gjort hela dagen och ikväll tror jag att jag ska vara med Amanda och Emma.



inte helt bra

ligger i sängen och har ont i huve och halsen, nej inte helt okej detta

the pick of destiny


2012 - K O N Y


När man blickar tillbaka och ser vad man gjort, allt var så harmlöst. Det gick förbi oss så fort

Nu är det bullbak som gäller! Inte för att jag ska göra någonting för att jag kan inte baka och jag skulle bara gjort fel, och så kan man inte ha det. Resultatet av min mors och syster bullar kommer väl upp senare. Istället så ska jag ligga i min säng kolla på film och hoppas att min förkylning åker bort så att jag kan träna osvosv.

April 2011 uppe i norge var detta, då jag nästan kunde gå ner i split/spagat? vet inte vad som är vilket. Nee man kanske ska ta och börja stretcha lite igen? + ja, jag har fortfarande kvar min älskade pyjamas.

The fight for the truth

Igår var jag som sagt med Amanda! Tog en promenad dit med bra musik i lurarna så det var skönt det! När jag kom dit så snackade vi ba och kollade lite senare på filmen Abduction, asbra film! Vid 11 gick vi ut och gick och stannade till vid plattan för att dansa.. haha. När vi kom hem igen så kollade vi på Batman Begins tror jag den hette, och jag somnade såklart.. haha idag så har vi legat i sängen o ba kollat på tv och Amanda har sminkat mig lite

eftersom man inte kan bädda in klippet så får ni länken här.


det är ofattbart

Såhär har dagen sett ut hittills. Vaknade vid klockan 9 klev upp, gjorde frukost och satte mig i soffan och kollade på en film. Vid 11 så åkte jag,vanessa och jennifer till ås. Lite senare kom Bullba och Hampus. Så vi var där till 3 och nu är jag hemma och har tagit någon macka och så och vid 5 ska jag äta. Ikväll blir det att vara med Hampus,Bullba och Amanda tro ja!

blöööh

Har varit med Bullba, vanessa och hampus ikväll. Och jag har tappat bort mina nycklar!!!! :(:(:( Väldigt konsigt när man letat exakt på de ställena man varit på men hittar de inte, fyfan. Mitt liv är över, hade allt där! Nej men ska ta o dö nu.

jag saknar dig mindre och mindre

Har haft träning för ett tag sedan, har hunnit äta och duscha. Ska lite senare vara med Bullba och Hampus tror jag :)



ett minne blott

Vaknade för ett tag sen! himla sent :o fast jag vaknade halv 7 också men bestämde mig för att somna om. Ska väl gå och ta någonting att äta och sedan kolla på The O.C :)


är med denna sötnos också!

in your head they are crying


so many things i need to say to you. Please don't, don't let me go

Idag så har jag varit på Badhuset med min lillasyster eftersom hon ville åka dit i födelsedagspresent, vi var där ett tag och gick sedan på stan. Där mötte vi sandra och gick runt ba, sen gick vi och köpte mat och åkte hem. För ett tag sedan så piercde jag min vän i ögonbrynet och i örat, det blev fränt det! 


Grattis på 11-års dagen!


some die young

Igår kväll så var jag med Jenka, Rebecka, Vanessa och Hedin. Vi kollade på två filmer och sedan kom Matte och Pj och var där ett tag. Sen gick de och jag och Jenka gick och mötte Bullba och Hampus, när vi ändå var ute så gick vi till en buss kur och ba satt där ett tag och snacka :) Sen gick vi tillbaka. Ungefär vid halv 3 så skulle jag gå hem och eftersom killarna också skulle gå då så följde de mig hem, sötnosar de! :) Nemen det var jättekul!



When the light hits your eyes It's telling me I'm right

Såg nu att på de förra bilderna såg det ut att jag bara hade ett och ett halvt ögonbryn men tro mig jag har 2! Sitter hur som helst med datorn i knät och kollar på piercingar osv. Ska nog beställa hem lite när det är så pass billigt :) Håret mitt är fortfarande lite blött men ääääh. Ska senare vara med Vanessa och Rebecka tro jaa? ajaa jag märk ju! :)



drop the world

Det är fint väder ute, sol och allt! Komma inte få gå på träningen idag, så det är pisst :( hatar att missa träningar, det är ju så roligt! Idag händer nog inte så mycket, har nyss duschat och gjort inpackning och eftersom det tar ca 5 timmar för mitt hår att torka eller blir hyffsat torrt så jag lär ba chilla tills dess.

stanna kvar för en liten stund och säg de ord jag vill höra

Nyss kommit hem från Rebecka, där var Martin, Ante, Vanessa och Rebecka då! kände att jag var lite low i början men man kan inte annat än att vara glad med de asså. Vi kollade på lite Melodifestivalen och snackade, kollade på klipp osv. Jag gick hem men Martin därifrån, så vi snackade lite grann påvägen. Nu sitter jag i min säng har dunder ont i huvudet och ska kolla på The O.C.



oh well, 2 late for that now


he hates me

Några bilder från gårdagen. Orkar inte berätta om det när allt ba är fel. När jag är på bättre humör sååå



minimal storlek till maximum på en nano sekund

Jag vill inte sätta världen i brand, än. Bara tända en liten låga i ditt hjärta, det räcker just nu.
Jag vill inte släppa din hand, För jag vet att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt, Men inte heller låta dig gå

deep sea

Alla mina syskon är Magsjuk, och det vill jag absolut inte blir även fast jag då och då mår illa men ändå bra där imellan, Så det smartaste är väl att åka till pappa för att slippa att få det. Senare idag vet jag inte hur det blir, backen/badhuset eller bara chilla



förvirrad.




°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Har fått såååå ont i haslen och nacken, as knas! Så nu sitter jag i soffan och dricker te, äter glass och har tagit en alvedon. Tycker inte om te så värst mycket, men bra för halsen är det ju.. för stunden åtminstånde. Kan visa en jacka sen som är as snygg som numera är min, blev as glad!




you have got the bluest lies

Har för ett tag sedan duschat och haft i hårinpackning, skööönt! Nu ligger jag i sängen och kollar på film, Lillasyrran kom in med filtar och la sig på golvet.. ahha och hon ska tydligen sova i mitt rum pga att hon inte kan somna. Jag tycker det är så mysigt med litet rum+ säng! Sen kan det vara skönt med stort rum och säng, fast i sängen blir det så ensamt! :( Men då blir det varierande beronde om jag är hos mamma eller pappa, Perfekt!




my heart is refusing me

NU har jag LOV! otroligt skönt, börjar detta med träning ikväll! Men så ska det ju vara. nästan. Det är sol ute, plusgrader, snön smälter. Detta verkar bra alltså!



Fireflies

Har kollat igenom matteboken, ätit frukost och sitter i soffan med lillasyster och kollar på barnprogram med hon..!


Har på mig detta om man tar bort hatten då!

RSS 2.0design by