i love him like mad

 
Lite av bilderna från spanien! Men nu har Amanda nyss kommit hit och vi väntar på att Emelia ska komma, vi skulle egentligen ha Sagan om ringen maraton men vi har inte dom så det blir bara filmkväll helt enkelt!

fences

Idag var första riktiga skoldagen för mig och gud så taggad jag va! Så roligt att få vara med klassen igen, efter skolan så gick jag och Amanda ett tag och halv 6 kom jag hem. Nu har jag bytt mobilnummer så för de som vill ha det är numret 0703804706! NU SKA JAG TA TAG I STÄDNINGEN AV MITT RUM och sen blire det lite läxa


Sunrise

Sitter just nu på resturangen och väntar på efterrätten, 5 kg+ måste det ha blivit på denna resa minst! Detta är våran sista kväll här i Spanien och det känns så bra att få komma hem till det vanliga livet och till klassen men ändå tråkigt att åka ifrån detta underbara land. Min dator är snart lagad=inläggen blir som vanligt=bra! Och då kan jag visa er massor av bilder på det som ni missat hehe :)


You are my sunshine

Märker hur dålig jag är på att mobilblogga, bilderna blir inte som de ska osv. Men så får det bli tills min kära dator blir lagad, igår och idag så har jag gått i skolan och jag älskar verkligen att gå till skolan nu. Min klass är underbar, man känner sig så hemma! Jag åker till Spanien imorgon klockan 3 så det ska bli roligt men vill samtidigt inte åka, det är så mycket man lämnar :/


You again

I fredags så var jag hos Vanessa med de bästa människorna och åt osv sen vid 9 började det komma flera folk och jag hade det trevligt hela kvällen! Vid tre så ska jag till uh för att ha möte med gruppen och imorgon så börjar skolan!!!! Åh vad jag längtat :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3145269/images/2012/pic_5030c540ddf2b3372b004cdd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3145269/images/2012/pic_5030c5439606ee279d004c91.jpg" class="image">


Black heart

Idag har jag varit på stan med en saknad vän, så det va roligt! Köpte också 2 bh:ar, alltid bra :) imorgon så blir det golftävling med massa kompisar, haha jag gruvar mig nästan! Kan inget om golf.


Stone

Inte länge kvar till skolans start, och jag längtar så! Synd att jag ska till Spanien efter 2 dagar men det blir nog jätte roligt och bra ändå :) orkar inte berätta så mycket om mina senaste sagt men just nu ligger jag i soffan hos farmor och farfar och kollar på film :D


Love hurts but it's oh so good

Skriver inte så mycket eftersom jag börjar jobba imorgon och träningarna har börjat, så jag uppdaterar då jag kan!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3145269/images/2012/pic_501d26ccddf2b345b300019a.jpg" class="image">



Reach for the sky

Vaknade ganska sent idag... Så när jag klev upp drog jag på mig träningskläderna och åt lunch och ett tag eft5er det så gick jag till elljusspåret och sprang 30-45 min :) SKÖNT, jag är så glad idag. ÅH VAD GLAD JAG ÄR. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag  kolla på film ett tag och sedan vara med vanessa! :)

 

Aldrig att jag klarar det här


Stick It



Idag så har jag spelat gitarr och skrivit lite på en nybörjad låt, länge sen man gjorde nått sånt. Och nu när man är utan dator finns det inte så mycket annat att göra. Vid 12 åkte jag och syrran till stan för att fixa några saker med mobilen sen så gick jag till badhuset för säsongens första simträning, jag kan ju säga att det märks att det varit uppehåll! Jobbigt men kul var det, och det var så roligt att träffa alla sim kompisar igen! :D NU MÅR JAG BRA! Ska väl snart lägga mig i sängen och kolla på en film.

Classic Car Week

JAG ÄR HEMMA!! eller ja igår kom jag hem :) Jag har varit i Rättvik på ccw(Classic Car Week) och bara haft det gött. Jag har badat i Siljan och hittat en 50 lapp, kollat på saker i massa stånd, cruisat genom staden, badat i ån och sprungit 2 mil. Och massa andra saker då :) Jag är en dator fattigare och ett par dr.martens, rockabilly-klännig och en kofta rikare. Så för tillfället så har jag inga bilder eller tillgång till dator lika mycket.. Men jag ska visa er bilder från resan :) senare. Igår så åkte jag Rod:en hem, as nice! och när vi kom hem så åkte vioch hämtade min telefon som hade kommit. Idag ska jag in till stan och fixa massa grejer med telefonen som, jag själv inte fattar och efter det åka på TRÄNING! Nu är simning igång och gud vad jag är glad, känns som att jag inte kan något längre haha.


CHARMIGT MED GAMLA BILDER

RSS 2.0design by