papa dont preach

Har nyss köpt en Iphone på blocket! Eller köpt och köpt.. Han ska skicka den och då ska jag kolla på den för att kolla ifall den är okej osvsosvosovsov :) Ska äta nu snart och sen bär det in till stan för att vara med fina vänner! Ha det as nice :)


I know you've been hurt by someone else I can tell by the way you carry yourself.

Igår så beställde vi och betalade allt, eller Jens gjorde det så länge. UNDERBAAAAAART. Det ska bli så roligt :) Efter det drog jag med mig Erina och Ida på en springtur vid hörnsjön. När jag kom hem så åt jag mjölk, bananer ocj jordgubbar, inte illa. Eftersom det var så gott så kör jag på det till frukost också. Skulle egentligen kollat på SYTYCD just nu men det är Nea som är bossen så det är barnkanalen som gäller.



and then up flat underground

Har nyss varit och kollat på ett hus i sund på trasformatorvägen. Jag hoppas verkligen att vi får det, så att vi får flytta härifrån. Plus så blev jag totalt kär i ett rum, litet men åh så mysigt! Ska snart cykla upp mot pappas hus för att boka en utomlandsresa till Spanien. Den 22 augusti åker jag iväg med farmor, farfar och jens, underbart. Just nu är livet jättebra. Ska springa lite senare bara det slutar regna.


baby you're a firework

Ska nu ta detta kortfattat. På torsdagen så åkte jag och Amanda till Ulvön och när vi kom fram så cyklade vi till stugan och packade upp och så. Vid 11/12 någonting på kvällen så cyklade vi och mötte upp Marcus, Andre, Jim och Elina.
Jag vaknade runt 9 någongång på fredagen och klockan 10 så drog jag ut och sprang. När jag kom tillbaka så hade ingen vaknat än.. Haha under dagen så solade vi och spelade lite fotboll och såå, senare på kvällen så cyklade vi in till hamnen, där vi åt på Almagränd med Alex och Jennifer. Sen gick vi till Alexs båt och hängde där och hade det trevligt osv. På lördagen så vaknade jag tidigare än alla de andra som vanligt, så jag satt och kollade på tv och när alla hade vaknat så blev det film. Mot kvällen var det hamnen som gällde, men inte för mig eftersom jag hade somnat innan vi skulle dit... På söndagen gick vi på utflykt mot havet och ba myste. Klockan 4 tog vi båten hem.

Jag har helt enkelt haft en as grym helg med superfina människor.

 

angels to fly

Efter jobbet idag så stod Sandra utanför med cykeln för att vi skulle cykla in till stan, väl där så blev det massor med fynd, vilket är gr8. Vi kollade även på ett hus som vi kanske ska flytta till. Nu så ska jag sätta på en rulle, äta melon och dricka vatten, om jag har lite tid över efter det så kan jag berätta om midsommar helgen+ge er lite bilder. Annars så får det bli imorgon!

 

Take a bow

Sitter just nu i soffan och kollar på SoYouThinkYouCanDance och har ätit frukost. Klockan kvart i 7 är farmor utanför och ska hämta mig, och klockan halv 5 befinner jag mig på Amandas crib för att vi ska dra till Ulvön med Jim, Andre, Marcus och Elina. Det blir grymt det. Så nu vet ni vars jag ska vara hela helgen.


För dig finns jag, Jag finns för dig.

Har inte mycket sommarlov jag eh! Igår så jobbade jag 7 till 12 och sedan gick jag hem och åt lite mat innan jag cyklade iväg till min sista träning! En väldigt rolig men sorglig träning. När jag kom hem så blev det OneTreeHill tills jag skulle gå och sova. Idag så har jag självklart också jobbat men bara till 11 för då åkte vi till Scandic för att få lunch där! Nu kollar jag på onetreehill hehe och ska snart laga mat. Sen ska jag ut och springa.


you're kinda cool for being a jerk

Idag så är det väl den första officiella sommarlovsdagen och den började jag med att kliva upp klockan sex. Sen gjorde jag frukost och väntade på att min kära farmor skulle komma och hämta upp mig, ska sommarjobba hos hon på hennes jobb. Det positiva med det är att Kippo sommarjobbar samtidigt för hennes mamma jobbar där också så det blir roligt! Efter jobbet gick jag hem och gjorde 'lunch' och sen har jag varit död resten av dagen. 



The A-team

I fredags på kvällen så drog jag Amanda, Emma och Jenka till Vanessa i gullänget där massor av tevligt folk va. Efter ett tag så skulle alla dra till Lomsjön/Hallonbadet men jag Amanda och Emma gick in till stan istället och i lungviksparken så träffade vi Jim och Marcus!! åh så jag har saknat dom, så det var jätte roligt! :D Dagen därefter så vaknade jag typ vid 8 och klockan tio åkte jag till farmor och farfar. Klockan 4 åkte jag in till lugnviksparken för våran dansgrupp skulle dansa där och efter det så åkte jag tillbaka ut till farmor och farfar. När jag kom hit så var Ludddiiiiee redan här så det var roligt :D Har tagit mitt första dopp förövrigt! oskönt kan jag lova.



School's out

Åhhh herre, jag har gått ut grundskolan. Det känns sjukt, jag minns det som igår när jag stod på skolgården för att samlas med min klass som jag skulle spendera 3 år med på geneskolan och nu splittras vi. Älskade 9 musik ♥ Efter skolavslutningen så åkte vi hem och fikade med massa nära och kära. Fick då 2000 kronor för att köpa något som jag behöver. Då tog jag och farmor en tripp till stan där jag fick med mig ett par springskor, 2 träningsbyxor, träningslinne, sport-bh, linne, shorts, sockar och shorts. och den 25e ska jag beställa min efterlägtade baddräkt och tävlingsväska! Ikväll så ska jag och några vänner till Vanessa och efter det så åker vi nog vidare för att fira sommarlovet!



Nu grönskar det i dalens famn

Idag så vaknade jag klockan 7 och inte långt efter det så duschade jag. Klockan 12 så var niornas avslutnings-middag/lunch och gud så jag kommer att sakna alla fina människor som man träffat varenda dag. Nu kommer vi alla att gå skilda vägar för att ta ett steg närmare framtiden. 
Vid 4 ungefär så cyklade jag in till stan för att kolla på kläder till min lillasyster som jag förövrigt ska gå på stan med imorgon. Efter en stund på stan så kilade jag ner för min näst sista simträning innan uppehållet över sommaren :( skönt ska det ju bli, men jag kommer att sakna det! Imorgon ska jag till nyänget med alla nior och äta lunch och ha det trevligt sen måste alla som ska uppträda tillbaka till skolan och köra ett genrep. När det är färdigt drar jag och Nea till stan och sen direkt till lillasyrrans skolavslutning. Och sen är det fredag och dååååå är det min skolavslutning!!!!



Who are you to judge me?

Sitter och kollar på dansen för att försöka lära mig den.. Hhaha det går inte bra, men hur som helst så ska vi i klassen till kanotcentralen idag. Och senare ska jag på dans och då jag har simning så ska jag klippa mig. Jaaaa s ser min dag ut så attteeh



Det måste vara på liv och död

I helgen har jag varit på Risösim och tävlat för första gången, riktigt roligt! Det var en 50meters utomhusbana så det var lite annorlunda. Längtar redan tills nästa tävling för att slå mina egna tider! :) Idag så har vi haft uppvisning av numrena till avslutning och efter skolan var det dans i 2 timmar. Imorgon så måste jag missa träningen pågrund av klippning, sorgligt men sant. Men något som muntrar upp är att jag har sovmorgon till halv tio.



The Possesion

åhåå vill se den nu

älskade vän

Jag var på Nola igår pågrund av att jag skulle på intagningsprov till estet, jag sjöng för de klockan 9 när jag egentligen skulle sjunga kvart över 11. Hhaha det gick sådär, lärarna var skön så det var chill. Jag var nervös och skakig i rösten men jag tror nog att de flesta var det också. Sen gjorde jag ett musikteoriprov och jag säger inget mer om det hahah, ett tag efter det så skulle jag kompa till Lina när hon skulle sjunga. Klockan halv fem så var det träning, världans roligt! Träning inför tävlingen som är nu till helgen, taggad(nervös)!
Idag är vi lediga och jag har ingen träning heller, JAG HAR ALLTSÅ EN HEL LEDIG DAG. Det var en evighet sen, ganska skönt. Ska ta det lugnt nu på dagen men ikväll drar jag och brudarna in mot stan för att ha picknik i parken som ungefär hela övik också ska, SOFT.


im in the army now

Några bilder från helgen! I fredags var det födelsedagsfirande hos Vanessa (har dock bara bilder från början av kvällen) I lördags så var jag, Emma och Jennifer på badhuset och tränade lite och efter det så gick på Amandas dansutställning. På kvällen var jag med Jennifer och hade det mys med skräckfilm och onyttigheter. + så gick jag nog upp 2 kg BAAAM. Idag blir det träning vilket leder till en död Sara.

RSS 2.0design by