Skratta åt det, för då kommer jag kanske över dig

Laddar upp bilder och skriver mer om helgen då jag kommer hem för just nu är jag i Sundsvall. Ska upp klockan sex imorgon för att simma klockan 7 så det blir oskönt. Idag så har det gått superdåligt så imorgon hoppas jag att det går bättre. Godnatt, jag är trött.


alla trodde att jag skulle förlora mig

Jag kom på att anledningen till att varför jag har så ont i huvudet och är trött hela tiden på dygnet kan ju bero på att det börjar gå mot mörkare tider? vem vet, vem vet. Jag börjar allafall piggna till och jag har inte fruktansvärt ont i halsen längre, så imorgon ska jag på träningen!! ♥ Ikväll så var det tjejkväll på stan vilket betyder att det brukar vara 50% osv på affärer. Eftersom min dag slutade halv fyra så gick jag ner direkt på stan och kikade och så. Nu har jag nyss kommit hem med massor av kläder och nada dinero. Inga pengar kvar alls. Men inte hänga läpp för det, nu har jag något att ha på mig + en varm vinterjacka. BINGO. Nu ligger jag och fryser och min ögon hänger inte med så bra så jag ska he på en serie och somna till det. 



WHIP IT

Helgen sammanfattat har varit kung. Fredag var bra, lördag var bäst, söndag är ok. Förutom min läxhög, förkylning och tankar så är det rätt soft.

 


It's more than a feeling

 

We are one tonight

Idag har jag sovmorgon till klockan 10, vilket jag tycker är jättejobbigt. Jag skulle mycket hellre ta de timmarna och sluta tidigare. Men ja ibland kan det självklart vara skönt också så jag ska inte vara missnöjd(bara lite). Jag sitter nu i soffan och väntar på att tiden ska gå för jag var färdig på 10 minuter. Jag fördriver tiden med Vakna med the voice, just nu så är Angelica Blick gäst. Hon är sååå fin.


Mitt hjärta är i din hand

Denna dag har varit bra och jag är taggad för helgen. K U N G. Sist lektionen för idag var musikproduktion och det gillar vi. Har nyss ätit och sedan åker jag till träningen :)


i'm vulnerable

Piss dag. Fast matten va rolig och jag gjorde inte ett enda tal. Idag ska jag egentligen ha träning med B, men jag känner att jag inte orkar med det idag. Två dagar i rad med dåligasaker  är inte ok. Skulle bara gå dåligt då också. Jag tror jag ska ta och springa eller något, det är skönt när man är sur. Så det blir nog till att göra det eller kolla på en riktig grin film. 




And for a minute there, I lost myself

Denna dag har varit jobbig, den har innehållit lite av allt möjligt måste jag ju säga. Skoldagen i sig har varit kung då jag haft brudarna. Resten behöver inte nämnas. Efter skolan satt jag kvar och väntade tills jag skulle gå till träningen. Träning gick helt ok, men ändå inte bra. När jag skulle ta bussen hem så åkte jag typ 5 hållplatser för långt innan jag kom på att jag skulle av för längesen. Det har hänt mig 3 gånger förra veckan också. Jag är så borta i tankarna. Imorgon har jag skolfoto och jag funderar på att stanna hemma. Inte bara pga av skolfotot, men jag känner mig inte riktigt bra just nu så det får bestämmas imorgon. Nu har jag ätit middag, alltid sent för mig.. X-factor och sen sängen.




Sep. 16, 2012

Ska snart till själevadsimhall och visa lite simsätt för de som ska börja simma. Kom dit och simma juu


HAPPY BIRTHDAY

Min lillasyster fyller 1 år idag, så jag ska gå upp till pappa och gratta hon lite och sedan åker jag på träning igen. Det blir roligt. Min andra lillasyster Ida ska förresten också simma idag, hon ska kanske börja! Det tycker jag är jätte roligt :D Innan allt det trevliga så ska jag göra läxa, matte och sång. Blää. 





 

don't wake me up

Jag ska byta blogg bara så att ni vet om det. Tänkte att det kunde vara bra att veta. Anledningen är för att jag kände att 'strike' inte betyder något speciellt, så mitt nya bloggnamn ska vara mer personligt. Men jag tänker ha den ett tag innan jag länkar den här. + så kommer jag ändå ha kvar denna blogg så jag kan kolla tillbaka på gamla inlägg och sånt roligt.

Annars då? jooo jag sitter och kollar runt på internet på kläder och sånt. Tidigare idag så var jag på en promenad med skön musik i öronen. Jag ska göra bort matte nu om jag inte har något bättre för mig. 



saints&morals

Har nu beställt dessa behövande skor.



 
 
Ska även beställa detta när jag får mer pengar.



 
Sen så vill jag ju ha mycketmycket mer, men jag anser att detta är vad jag behöver i garderoben mest.

possesion

Är nyss hemkommen från en jättebra kväll och dag. Igår så klippte min mamma mitt hår, väldigt skönt kan jag säga. Vid ungefär 6 så åkte jag till Amanda och då bakade hon cheesecake och knäckflarn, jag som inte är den bästa kring det höll mig undan. Senare kom Lina och då kollade vi på film och myste. Jag som alltid somnar gjorde ju det, men sen vaknade jag faktiskt igen. Idag så har jag och Amanda kollat på tv och hon har lagat mat, hon är redig den tjejen. Nu ska jag snart klicka hem ett par skor och sedan så ska jag vara effektiv och göra bort lite matte.




jag saknar dig

Denna dagen började absolut inte på det bästa sättet men jag hoppas att den slutar bättre. Det första som händer när jag kommer till skolan är att jag inte tar mig in i skåpet. Någon har då stått och försökt lista ut min kod och lyckats för att skriva hej estet jävel i mitt skåp och sedan byta kod. Smart som jag är så kom jag på den koden och bytte. Jag skrev sedan hej tillbaka om den som nu besökt mitt skåp hade tänkt att komma tillbaka. I detta piss väder så hade vi orientering också, vilket inte uppskattas. Sen efter skolan så tänkte jag kolla på skor som jag behöver till hösten/vintern, men jag hittar ju inga, inga som man skulle använda allafall. Allt detta för att jag har för småa fötter, min lillasyster på 11bast har samma storlek som jag. Men det går mot ljusa tider eftersom jag ska beställa ett par från internet, jag ska duscha snart eftersom jag är dyngblöt och kall och ikväll ska jag till den bästa bruden+massa fler. + så har alla missförstånd retts ut osv. Nu är livet ok igen, eller som vanligt då. Bara det att jag fortfarande är sur på denna dag. Hoppas ni haft det bättre än jag! 




åååh mitt hjärta slår

 

Please just let me hold you one last time

Denna dag slutade väldigt bra. Det blev mycket fjäril idag på träningen och vi körde vattenpolo. Mycket jobbigare än vad man tror faktiskt. Nu så njuter jag av att ha gjort läxan färdigt och kollar på film


Utan dina andetag

7,2 km pw idag, vi bestämde oss för att inte fuska så det var bra kämpat. Nu väntar jag på mat sen så blir det träning, när jag kommer hem så ska vi göra fruktsallad. Jag känner att det behövs idag. Dagen började inte precis bra men nu är allt ok


You are my beautiful sunshine

Idag så var jag speciellt glad på skolan, hade jätte jobbiga lektioner och skoldag till 3. Men nej, den har varit så bra. KUNG. Idag så har jag faktiskt inte någon träning så det blir bara att slappa. Imorgon har vi skoljoggen på 7 km vilket inte är en sån lång sträcka om man springer själv men jag känner ju att jag verkligen inte palla och så har jag 1,5h timmes träning efter. Så jag och Amanda hade tänkt vara lite sneaky och fuska hehe. 



Alla skulle haft en lillasyster som jag. Hon är fin hon.

Jag blir så glad av dig


I LOVE IT

Idag var det veckans första skoldag och jag har varit tokglad hela dagen. Älskar att vara i skolan och vara omgiven med min fina klass där de bästa människorna finns. Efter skolan så pratade jag lite med Jacob innan jag gick ner på stan. Jag köpte ju såklart kläder, jag kan inte vara på stan utan att komma hem med något. Jag köpte danskläder också för att jag hade dans vid 4, skööönt. Nu väntar jag på att xfactor ska börja och efter det blir det lite läxa.
 
 

lalalove

Vaknade klockan 6 för att duscha så nu ska jag bara sitta och göra läxa tills jag tar bussen. Jag börjar klockan 09.40 men mitt hår kommer inte hinna torka tills då..... Jag får bara se bedrövlig ut helt enkelt :)





we are shadows, shadows in the alley

Idag så har jag flyttat till mamma, alltid lika jobbigt att flytta. Men det måste ju göras, sedan så har jag suttit med läxa hela dagen lång. Min syster har varit väldigt snäll och hjälpt mig, jag tror allvarligt att jag är sämst i hela min klass på matte. Jag skulle kunna turkiska bättre än matte. BLÄ. Nu så sitter vi och spelar lite gitarr och sjunger, mycket bättre än läxa!! 




SÄLJES

jag rensade ju alla min ägodelar idag, och detta är vad jag inte använder längre så om ni är intresserade är det bara att kommentera, smsa 0703804706 eller maila [email protected]!

 





p1: Vänster 50 kr. Höger 50  kr.
p2: Vänster: 50 kr. Höger 100 kr.
p3: Vänster 50kr. Höger SÅLD.
p4: Vänster 50 kr. Höger 100 kr.
p5: Vänster 100kr. Höger 100 kr.
p6: Vänster 100kr. Höger 50 kr.
p7: Vänster 50 kr. Höger 50 kr.
p8: 500 kr (med tillbehör)
p9: Dr. Martens 500kr strl 36
p10: strl 36, 50 kr
p11: 50 kr
p12: 100kr
p13: Vänster: 50 kr. Höger: 50 kr.
p14: 100 kr.
p15: 50 kr

is it love, is it love, is it love

Jag vaknade 11 idag, jätte ovanligt. Jag brukar vakna tidigt, men jag var uppe ganska sent igår. Jag var med Jacob förresten och det tyckte jag va jätte roligt, man blir så glad av han! :) tidigare idag så satt jag och tog tag i mitt liv. Iallafall läxorna, har även städat rummet och sorterat kläder,saker,skor, JA HELA RUBBET. Och gått på stan med min lillasyster och Cajsa har jag också gjort och eftersom att jag är en sån snäll storasyster bjöd jag dom på fika. Nu kom jag nyss hemifrån Matilda där hon, jag, pap, vanessa och jenkis kollade på skräckfilm och badade tunna. MUY BIEN, nu ska jag kolla på awkward och sen sova


DET VAR EN GÅNG

I'm gonna do bad things with you 

Lisa
Vars kommer skinryggsäcken från? riktigt snygg!
 
Svar: Den kommer fån Spanien!

love

Igår var sista träning tills på måndag, FRIHET. Nedå, men det kommer att vara lite skönt att vara ledig, just nu ligger jag i sängen och kollar på awkward. Tidigare idag så hade vi orientering och jag och amanda tog alla 12 kontroller, inte ens elit! 


I'm gonna do bad things with you

Här är några kläder som jag köpt men helt enkelt glömt att visa. Har massa mer, men det får bli en annan gång. :)



visa vid midsommartid

Idag på skolan så var det nice, känner ett lyckorus i hela mig. En annorlunda men bra känslan. När jag kom hem och kom på att jag hade läxa så kände jag inte så mycket, mest hat faktiskt. Men nu har jag läst ut svenska boken som var tills imorgon, så jag kan åka på min träning utan att känna att jag inte gjort läxan. Så nu känner jag WIHOOO, idag på stan så investerade jag ett par ny springbyxor pga av att mina andra gått sönder. Fit4Fight, hahha ne men jag behövde ett par nya springbyxor så det är gr8. Ska kolla ett avsnitt awkward, sen på träning(1,5h)sen drar jag till arenan för att kolla på j18 med min kära vän Amanda.


I CHOOSE YOU

Detta har varit en hel jobbig dag samtidigt som den varit så bra på något vis. Idag hade jag min första sånglektion, det gick inte så jättebra men det kan ju bara bli bättre. :) När jag och Amanda skulle gå till lunchen och såg endast en stor matkö så drog vi till Asia och köpte en box istället, det va helvärt. Utöver det så har jag haft sjukt ont i hela kroppen pga träningsvärk, brukar vara en skön känsla men denna gång så är det bara segt. Nu är jag hemma och borde egentligen ta och göra lite läxa, men det gör jag om en stund istället. 




i never want to let you go

Denna dag började dåligt och slutar ännu värre, jag klev upp 6 som vanligt och gjorde mig klar för att åka till skolan då jag märkte att vi hade sovmorgon. Vi har tagit en spruta mot livmoderhalscancer och det gjorde faktiskt ont i armen, så på fysen idag så gick det inte precis bra. Kändes som att armen vägde 20 ton. Nu ligger jag i sängen och läser lite om socialismen men ska börja läsa våran svenska bok nu. Hoppas att dagen imorgon blir bättre!




BOUND TO YOU

Har gjort några ändringar, men är inte helt färdig än. Idag så har jag haft min första träning på 2 veckor och det var jobbigt!! men inte lika jobbigt som jag väntat mig vilket är ett bonus :) Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på film




RSS 2.0design by