SNOWWHITE AND THE HUNTSMAN

Någon annan än bara jag som vill se denna?


joyful joyful lord we adore thee

Det börjar gå mot ljusa tider nu asså. Jag accpeterar när jag möter på motgångar, för i helheten så har jag det rätt bra. Det finns så många som har det värre, och om man bara fokuserar på dem ljusa sidorna lika mycket som de mörka så överväger de ljusa allt.




Idag är det inga träningar, sura miner till det. Men jag ska nog ut och springa efter maten kanske, OCH SOFTA ÄR HÖGT UPP PÅ MIN TO-DO-LIST för idag. Denna dag är en väldigtväldigtväldigt speciell dag för min fina och alldeles underbara vän Vanessa fyller år idag!!!! Så Grattis till hon :)


Hey! C'mon, take a bottle, shake it up Break the bubble, break it up


Whos gonna save us now?


Denna dag har varit botten. Gick sämst, verkligen sämst på slutprovet i spanska! GR8. Det som är så jävla dåligt är att jag har tre läxor med mig hem idag också, roligt. Måste missa träningen idag och imorgon för att få någon ordning på skolan nu. Men från den positiva sidan så har jag bara 2 prov kvar och 2 inlämningar så efter det så är allt på topp igen! Ska gå och äta nu snart sedan gå och skjuta mig själv :) Hoppas ni har en bra dag allafall!

:(

Tagit ut mina älskade Cheeks :(:(:(:( Men det var infekterat och varigt osv, så det är ju inte så roligt eller bra. Trivdes verkligen i dem, men det är ju inte hela världen. Får bara göra om dem i framtiden osvosv. Pluggar spanska nu(snart..) och sedan ska jag iväg för dans sen fort hem för att plugga inför provet imorgon!



Born in the U.S.A

Detta är vad jag köpte idag yaaao



Take my breath away

Denna helg blev till en total chill helg, och det var huuuur skönt som helst! Idag så har jag varit på stan med min lillasyster, fyndade gjorde jag ju som vanligt.. Åkte hem och sedan cyklade jag iväg mot träning! :D När jag senare kom hem så åkte vi direkt till mormor och åt middag sen åkte jag ich syskonen hem till Pappa för att Erina fyller år!
Grattis mamma på Morsdag, världens bästa! <3
Grattis på din födelsedag Erina + på morsdag! <3


I just died in your arms tonight

Det är lördag och det är soligt! görr som faaan. Vaknade klockan 7 imorse av att Nea spelade på sitt nya piano(tack ove!!) haha nedå, hon tycker det är så roligt så! Klockan 11? bar det iväg mot Elgiganten/öob/skokanonen och fick med mig en bodybutter för 30 kronor. Och presenter osv :) När jag kom hem cyklade jag till Hörnsjön och sprang i en halvtimme kanske sen brummade jag och cykeln hem igen. Vid halv fem drog vi ut till Ove för att äta middag. Grillat, cross körning, efterrätt!! om jag hinner så åker jag till Amanda :)



Vad gör vi här?

Det har varit så sjuuukt varmt idag, härligt är det ju helt klart. Nu är det grått fast ändå varmt i luften. Idag så ska jag inte göra ett skit, vad jag vet allafall. INGET PLANERAT HÄÄÄÄR men de är ju skönt också. Nu sätter syrran på Grease så jag tänkte joina



Lets skip the how you been

Denna morgon har jag cyklat upp till min far och sedan ner till mamma igen för att jag glömde min jacka med allt innehåll där igår.. Har strukit min klänning också, men det är inte riktigt min grej så jag gav upp. Just nu är det 16,9 grader och det blir varmare och varmare, UNDERBART. Gå barbent är ju så skönt :) har inga planer för dagen men jag kanske tar och tränar lite! Skööönt :)


Jag är känslokall

Efter skolan så hämtade jag Nea från dagis, roligt som alltid! Har haft träning en och en halvtimme idag, jobbigt och roligt! Emily tränade med oss så det var awesome det! Sitter just nu att skriver lite på uppsatsen medans jag pratar med Therese om Risösim. Taggad till tusen för tävling nu, om det går skit för mig så får det göra det för jag ska ha hur kul som helst allafall! :D Nu måste jag skriva mer på uppsatsen! Hare görrrr




Maj 22, 2012

här är det dött och kommer nog vara det ett tag till! Mina dagar består av träning och läxa, jag har ingen tid för vännerna så det är väl självklart att bloggen blir andra val just nu. Men det är bara 18 skoldagar kvar nu så det är bara att kämpakämpakämpa på!



those summer nights

Är ute hos farmor och farfar, har varit här sen igår! Har badat, kört fyrhjuling, lagt ut nät, kört båt, kollat på film osvosv. Har gjort massor helt enkelt, ska väl åka hem på eftermiddagen och packa för att åka till min mamma. Ikväll så har jag träning :)










Drop it low

Igår så var det födelsedags firande av finaste Jennifer! Vi var hos Emma och grillade och åt tårta och annat mysigt och vid 10 så fick Jennifer dra på sig en ögonbindel och då tog vi hon till the merry can som överraskning och där dansade,dansade och dansade vi! Har förövrigt en fruktansvärd träningsvärk i magen sen förra träning och av allt dansande och bus blev det inte bättre.. hah skönt! Ligger just nu i sängen och kollar på serien The secret circle, alla som tycker om det övernaturliga, häxor och mystiska grejer ska kolla på den bums.



pour some sugar on me

NU iväg på träning♥


Esteternas Rockkonsert


i guess that I, I just thought

Imorse så vaknade jag och trodde att den va halv 6 så jag klev upp och klädde på mig osv. Men när jag kom ner såg jag på klockan att den va halv 5 så jag gick och la mig med min lillasyster. Jag orkade inte gå upp till mitt eget rum.. haha, ska snart äta och sen åka till träning! Ikväll blir det bara att chillaaalala





sometimes I wake up by the door

Känner hur bra och intressant min blogg är. Igår kväll så var jag och min syster på esteternas rockkonsert, älskar att gå och kolla på deras grejer. G-R-Y-M-T! Idag hade jag nationella i matte och det gick hyffsat ok, efter skolan cyklade jag inte till stan för simträningen som jag trodde skulle vara min död. Har ju ändå missat de 6 senaste..? Men det gick jätte bra! Slog mitt eget rekord på 25m allafall. Efter denna söndag ska jag också börja träna med medley så det blir roligt! Nu har jag duschat och MÅSTE börja med att plugga so. Har inte ens gjort färdigt frågorna och vi har prov imorgon. kill me pliz



i'd never let you go

Igår så var det lite läxa och Det Okända som gällde. Det resulterade i pyjamasparty i min säng.. Idag har jag dans klockan 4 och klockan 7 ska jag på esteternas rock-konsert. Så jag kanske inte uppdaterar på länge, ni märker ju.



if the rain falls down

Igår så åt vi middag klockan halv 8.. fett drygt, men den som väntar på något gott som sagt! Vi åt grillat och Kevin, Oscar, Alex och Jens åt här. TREVLIGT! Jag skulle ju egentligen till Alma men eftersom pojkarna hade druckit osv så hade jag ingen skjuts.. Men jag hade det roligt ändå. Imorse så vaknade jag klockan 9 och klockan kvart i 10 gick jag ut och gick. Nu ska jag äta lunch!





Walk that way

Igårkväll så kom Jennifer hit och sen Kippo efter ett tag. Vi spelade 500 med Sandra och Felicia, det tog ju ett bra tag men trevligt ändå! Senare gick vi upp till mitt rum och kollade på film, step up 2 blev det. Och jag somnade som vanligt.. haha men a imorse vaknade jag 9 ungefär. Då åt jag frukost och klädde på mig. Vid 10 cyklade jag och lillasyster in till stan för att kolla på när Amanda dansade på stan med kulturcentret. Vi cyklade hemfrån stan när hon hade dansat men vi stannade vi konsum och köpte glass och cyklade till mormor och hälsade på istället för att cykla hem direkt. Vi var där ett bra tag och fick fika. När jag kom hem så duschade jag och ikväll blir det Amanda och Alma.



How to save a life

Har kommit hem från stan nu, har haft dansuppvisning där idag. Dansade inne på port 9 och utanför gallerian, gick bättre än väntat men det gick ju ändå inte bra. Hahah, jag hade inga som helst planer för ikväll men Jennifer är en räddare i nöden! Så vi ska hitta på något trevligt!



Let me see you work it out

Idag efter skolan så åkte jag och Amanda in till sliperiet och nötte in dansen. Ska kunna den imorgon och jag började lära mig den igår! Men det är bara att göra det bästa av det, så alla får hålla tummarna åt mig! Efter det åkte jag hem och åt och åkte sedan iväg på simningsavslutning med glass och godis. Så om ungefär en vecka kommer jag bara ha 2 sim träningar i veckan :( det suger. Har duschat och tränat på dansen lite mer. Nu ska jag sova. bra. som. fan. GODNATT



so put your hands to the air

Har glömt att visa inköpen från Göteborg. Har köpt massa mera småsaker men det tar jag någon annan dag.



SNEAK A PEEK



Fast car

Idag så har det varit en rätt lugn skoldag och nu snart ska en dygnblöt sara åka hem till Amanda, och sen ska vi till sliperiet. Och efter dansen ska jag till simningen och kolla på. Ska inte vara med efersom jag har ont i halsen.



put your hands up to the sky

Sitter och kollar på Vakna med the voice och väntar på att alla i huset ska vakna, jag vaknar så tidigt och jag somnar ju tidigt också.. Klurigt. Idag så har jag dans träning och efter det simning, så jag uppdaterar väl senare.



I was born to be your baby

Denna dag har varit en relativt lugn dag. Är ledig idag pga av att vi ska samla ihop 100 kronor för operation syskonskola. Så jag ska väl snart ut för att kratta gården, yaaay! Har ont i halsen och huvudet osvosvosv, men det är ju standard. Ikväll kommer Jennifer hit för att vi ska planera inför någon spanska redovisning. Så det blir bra detta.



I GBG-regn

Jag hade aldrig åkt berg&dalbana Aldrig varit på Liseberg Aldrig varit i Göteborg Aldrig åkt tåg Aldrig åkt spårvagn. Men nu har jag gjort det. På fredagen så kom vi fram vid 11-tiden och då åkte vi först till vandrarhemmet och sedan in mot stan. Vid halv sextiden så samlades alla igen och åt middag, därefter gick vi till Liseberg för att åka karuseller samt kolla på Makinen som skulle spela där. Ap fullt med folk. Jag, Amanda och Kippo gitta hem ganska tidigt för vi va så slö och då så kollade vi på film och BB. På lördagen så va vi på Universeum på förmiddagen vilket var coooolt, sedan så var vi på Liseberg heeela dagen lång. Så roligt! På söndagen så åt vi frukost, städade rummen och sedan åkte in mot centralstationen och låste in väskorna och sedan åkte vi till stan där vi va tills vi skulle ta tåget hem. 





WEIRD YET AWESOME.

Efter en helt okej skoldag så gick jag ner till min Mor och gav Nea hennes presenter från Göteborg. Hon blev så glad! jätte roligt :) nu sitter jag och redigerar bilder från göteborg och inväntar bilder som min kompis Samuel har knäppt. :)



brutal weapons

Nu är jag tillbaka från den underbara staden Göteborg! Jag vaknade kvart i fem och klev av tåget kvart över fem. När jag kom hem så packade jag upp mina saker och tog sedan en dusch, nu sitter jag i soffan med pappa och kollar på starwars med frukost. Bilderna kommer senare idag, då jag kommit hem från skolan skulle jag gissa. 



stood a girl looked like you

Idag så vaknade jag 20 över 7 och gick upp och klädde på mig och åt frukost och vid 20 över 8 bar det iväg till högland. Har varit där hela dagen och har spelat för höglandsskolan+massa andra band. Direkt när jag kom hem bytte jag kläder och började cykla in till stan för träning. Jag var lite tidig(super cykeln,wihooo) så jag lyckades somna och en halvtimme senare vaknade jag av att flickorna stod runt mig.. haha. Nu sitter jag här och taggar inför klockan 10. Då ska klassen mötas på resecentrum för att åka till GÖTEBORG. 



Wherever you will go

Smoothien som jag gjorde för någon dag sedan, igår kanske det va? Måste ju visa eftersom jag va så duktig. Och Nea som kom inspringades in i köket och tyckte hon va fin.



Life's a Climb, but the View is Great

Äckel dag säger jag bara. Har haft matte nationella som kändes alldeles för enkelt och bara för det så kommer jag inte att klara något tal alls. Sedan har jag haft prov i Genetik också. Men allt blir så mycket bättre av tanken att imorgon beger jag mig mot GÖTEBORG!!! klockan 10 på kvällen med tåg som jag aldrig tidigare har åkt. Ääääh det kommer att gå bra. Efter skolan hoppade jag lite studsmatta med Nea och nu snart ska jag byta om för träning och åka och handla inför resan imorgon.



You said be patient


Never let me go.

Igår så hann jag inte skriva! Men till middag så fick jag en box av mamma. Efter lite fix och sånt så cyklade jag iväg till Amanda, där så kollade jag på när hon och Emma fixade sig samt lite prat osv. Klockan 10 kanske så var vi hos Ante, och var där till typ 12. Roligt att träffa alla människor men tråkigt att det blev kaos. När jag kom hem så gick jag och la mig direkt, sköööönt! Imorse så vaknade jag 9 och gick upp och åt frukost och nu har jag nyss ätit lunch. Nu väntas läxa hela dagen lång+ träning.



RSS 2.0design by